SPOR

İDMAN YURDUSPOR ZİRVEYİ BIRAKMADI

1.Amatör Lig 8.hafta 5 karşılaşmayla sona erdi.

İDMAN YURDUSPOR ZİRVEYİ BIRAKMADI
11-12-2017 23:09
Google News

Haftanın açılış maçınca liderin en yakın takipçisi TEİAŞ Gençlikspor, Yeşiltepespor’u 3-0 mağlup etti. Günün sonraki karşılaşmasında Sağlıkspor ile Aydınkonak Gençlikspor 1-1 berabere kalarak 1’er puana razı oldular.

Pazar günü saat 10.30’da başlayan mücadelede Bıçakçı Köyüspor, zorlu rakibi Hasankeyf Diclespor’u 4-3 yenerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdı. Bir sonraki karşılaşmada Play Off’a oynayan Gercüş Bağlarspor ile Beşirispor iki ilçe takımının mücadelesine sahne oldu. Gercüş Bağlarspor, güçlü rakibi Beşirispor’u 2-1 mağlup ederek Play Off’a kalabilme adına büyük bir avantaj elde etti. Haftanın kapanış maçında lider İdman Yurduspor kaldığı yerden namağlup ünvanını 8.haftaya da taşıdı. 1.Amatör Ligin lider takımı İdman Yurduspor, Play Off’a kalma mücadelesi veren Tüpraşspor’u 3-1 mağlup ederek 8’de 8 yaparak çıkışını sürdürdü.

TEİAŞSPOR’UN ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ 3-0

Batman 1.Amatör Lig 8.haftanın açılış maçında TEİAŞ Gençlikspor, 6 oyuncusundan yoksun Yeşiltepespor’u 3-0 mağlup ederek zirve inadını sürdürdü.

19 Mayıs Sentetik sahada saat 12:30’da başlayan mücadelede liderin en yakın takipçisi olan TEİAŞ Gençlikspor, altı önemli oyuncusundan yoksun Yeşiltepespor’u 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Mavi-kırmızılılar almış olduğu bu galibiyetle puanını onsekize çıkarıp bir maç eksikle ikinci sıradaki yerini koruyup liderlik inatlarını sürdürdüler. Yeşiltepespor ise yedi puanda kaldı.

SAĞLIKSPOR İLE AYDINKONAK DOSTÇA 1-1

1.Amatör Lig 8.hafta karşılaşmasında Sağlıkspor ile Aydınkonak Gençlik 1-1 berabere kalıp birer puana razı oldular.

Sağlıkspor ile Aydınkonak Gençlikspor, 8.Hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldiler. Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen karşılaşmada Aydınkonak Gençlikspor 80.dakikaya kadar 1-0 önde getirdiği karşılaşmada 85.dakikada kalesinde bulduğu golle maçta 1-1 eşitlik sağlandı. Her iki takımın galibiyet için çıktığı sahada 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldular. Sağlıkspor bu beraberlikle puanını ona çıkarıp sekizinci sırada yer alırken, Aydınkonak Gençlikspor ise puanını ona çıkarıp yedinci sırada yer aldı.

BIÇAKÇI’DAN HASANKEYF’E BÜYÜK DARBE 4-3

Batman 1.Amatör lig 8.hafta karşılaşmasında ligin altını ilgilendiren çok önemli bir karşılaşmaya sahne oldu. Saat 10:30’da başlayan Bıçakçı Köyüspor ile Hasankeyf Diclespor müsabakası nefesleri kesti. Her iki takımında kümeden düşmemek için galibiyet için çıktığı sahada Bıçakçı Köyüspor, zorlu rakibini 4-3 mağlup ederek büyük bir avantaj elde etti. Bıçakçı Köyüspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 10’a çıkarıp sekizinci sıraya yükselirken Hasankeyf Diclespor 6 puanda kalıp 11.sırada kaldı.

AĞALAR BEŞİRİ’Yİ ELİ BOŞ GÖNDERDİ 2-1

1.Amatör lig 8.Haftanın mücadelesinde Gercüş Bağlarspor güçlü rakibi Beşirispor’u 2-1 mağlup ederek Play Off’a kalma adına çok önemli bir avantaj elde etti.  Haftanın zorlu ve çekişmeli mücadelesi 19 Mayıs sentetik sahada saat 12:30’da başlayan karşılaşmada her iki takımda puan ve puanlar almak için sahaya çıktı. Gercüş Bağlarspor zorlu rakibi Beşirispor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazan taraf oldu. Gercüş Bağlarspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 15’e çıkarıp dördüncü sıraya yükselirken Beşirispor ise 10 puanla altıncı sırada kaldı.

LİGİN NAMAĞLUP TEK LİDERİ TÜPRAŞ’A DA ACIMADI 2-1

1.Amatör Lig 8.haftanın kapanış maçında lider İdman Yurduspor, Tüpraşspor’u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

19 Mayıs sentetik sahada saat 14:30’da başlayan mücadelede İdman Yurduspor, kadrosu gençlerle kurulu Tüpraşspor’u 3-1 mağlup ederek zirveyi perçinledi. Lider İdman Yurduspor bu galibiyetle puanını 24’e çıkarıp zirvedeki yerini korudu. Tüpraşspor ise 10 puanla beşinci sırada yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?