GÜNDEM

İFTİRAYA UĞRAYAN ÖĞRETMEN KENDİNİ SAVUNDU

İFTİRAYA UĞRAYAN ÖĞRETMEN KENDİNİ SAVUNDU

İFTİRAYA UĞRAYAN ÖĞRETMEN KENDİNİ SAVUNDU
11-02-2015 21:22
Google News

2014 yılının Kasım ayında Batman’da uyuşturucu kullandıkları iddia edilen bir grup öğretmen, iddiaların asılsız olduğu söylediler.

İddialarla ilgili açıklama yapan öğretmenler, Kayseri’de ikamet eden ve iddiaları ortaya atan G.T.’nin ruh sağlığının yerinde olmadığını ifade etti.  Olayla ilgili açıklama yapan öğretmenler “Kayseri’de ikamet eden 30 yaşındaki G.T. isimli erkek şahıs, benimle evlenmek istiyordu. Ancak onu reddettiğim için uzun süreden beri tehdit altındayım. Beni darp etmiştir. Bu darp olayıyla ilgili Kayseri Emniyetinde ve Batman Adliyesinde suç duyurum zaten mevcuttur. 29 Ocak 2015’e ait koruma kararı elimde bulunuyor. Bu iftiralar ortaya atılmadan önce bu şikâyet ve soruşturmalar zaten gerekli yerlere yapılmıştır hatta o kişi hakkında benim için koruma kararı dahi çıkarılmıştır. Bu şahsın ruh sağlığı yerinde değildir. Ruh ve sinir hastalıklarında tedavi görmüş, hastaneden kendi iradesiyle değil, babasının imzası ile çıkışı yapılmıştır. Babasının telefon numarası elimizde mevcuttur. Babası da oğlunun psikolojisinin normal olmadığını beyan etmiştir. Bu şahsın sicil kaydı temiz değildir.” dedi.

İFTİRAYA MARUZ KALDIK

G.T. ile ilgili hukuki sürecin zaten devam ettiğini belirten öğretmen “Ben ve arkadaşlarım iftiraya maruz kaldık. G.T. ile ilgili hukuki süreç zaten devam ediyordu. Ortaya atılan iddialar asılsızdır, sonuna kadar hakkımızı arayacağız” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?