GÜNDEM

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ANLAMLI KAMPANYA

Yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren Batman Sonsöz Gazetesi ve yürüttüğü çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan Türkiye Gençlik Konseyi (TGK), ihtiyaç sahipleri için “Askıda Kıyafet” kampanyası başlatıyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN ANLAMLI KAMPANYA
15-01-2016 19:09
Google News

Batman Sonsöz Gazetesi ve TGK İl Başkanlığı, ihtiyaç sahipleri için kolları sıvadı. Ortaklaşa başlatılan “Askıda Kıyafet” Kampanyası için hazırlıklar başladı. “İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As” şiarıyla yürütülecek olan kampanya kapsamında Otel İzgi Turhan’ın otopark girişine askı ve branda yerleştirilecek hayırseverlerin buraya kıyafet bağışı yapması sağlanacak. Askıya bağışlanacak olan kıyafetler ise ihtiyaç sahipleri tarafından teslim alınacak.

“KAMPANYANIN DESTEKLENECEĞİNE İNANIYORUM”

Kampanyanın, duyarlı Batman halkının destekleriyle yürütüleceğini açıklayan TGK İl Başkanı İlyas Ataş “Batman Sonsöz’le birlikte bu kampanyaya imza atacağız. Askıya bağışlanacak kıyafetler, hiçbir aracı kurum ya da şahsın yardımı olmadan ihtiyaç sahipleri tarafından alınabilecek. Kampanyamızın Batman halkı tarafından destekleneceğine kalben inanıyorum. Askı ve branda hazırlıklarımız tamamlanma aşamasında. Giymediğiniz kıyafetleri buraya bağışlayarak ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin bu soğuk kış günlerini daha rahat geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Kampanyamızda süre sınırı yoktur.” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete