SPOR

İki firma, İslam’a sponsor oldu

Batman’ı ulusal ve uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde temsil eden boks sporcusu İslam Ücan’a, Çömçe Et Lokantası ile BB Reklam Ajansı sponsor oldu.

03-02-2024 17:14
03-02-2024 17:15
BATMAN
Google News

Daha önce dünya üçüncülüğü başta olmak üzere sayısız Avrupa ve Türkiye Şampiyonluğu elde eden Batmanlı Sporcu İslam Ücan, Çömçe Et Lokantası ve BB Reklamın Yöneticilerinden Nurullah Batar ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.

İSLAM ÜCAN BASINLA BİRARAYA GELDİ

BB Reklam Ajansında yapılan sponsorluk sözleşmesine Çömçe Et Lokantasının Yöneticilerinden Nurullah Batar, Batmanlı Boks Sporcusu İslam Uçan, Amedspor Boks Antrenörleri Ali Türkan, Ali Rıza Ayşin ve İslam Üçan’ın ağabeyi Serdar Üçan katıldı.

“BATMAN’IN DEĞERLERİ EMANETİMİZDİR”

Çömçe Et Lokantası ile BB Reklamın Yöneticilerinden Nurullah Batar “Boks sporcumuz İslam Üçan’a yeterli desteğin verilemediğini okuyorduk. Çömçe ve BB Reklam Ajansı olarak kendisiyle biraya geldik. Nasıl ki Çömçe Batman’a mal olmuş bir marka ve kalitesiyse, İslam Ücan da sporda bir değer ve kalitedir. Geleceği için elimizden geleni yapacağız. Batman’da hiçbir başarılı sporcumuz sahipsiz kalmamalı. Neden Batman’ın bağrından çıkan İslam Üçan bir Gökhan Saki ve Agit Kabayel gibi olmasın? İslam bütün şartları fazlasıyla taşıyor. Onun yeri sadece Türkiye değil, Avrupa ve Dünya’nın üst düzey profesyonel müsabakalarıdır. İslam Ücan, Batmanlı gençlerimiz için bir ekol olacaktır. İslam, Batmanlı gençlere örnek olmak istiyor” dedi.

“HEDEFİ OLMAYAN SPORCU KANATSIZ KUŞ GİBİDİR”

Sporcu Ücan ise “Herkes bu sporu dövüş olarak görüyor. Oysa sokaklar uyuşturucu ve çetecilik gibi tehlikelerle dolu. Spor yapan insanlar daha güvende ve başarılı olurlar. Lisede öğretmenlerimizin önerisiyle boks branşına başladım. İlk maçımda Türkiye üçüncüsü oldum. Batman’da yeni bir dönem başlatıp örnek bir sporcu kimliğimizle yeni yıldızların çıkması için elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete