SPOR

İki Genç Hentbolcunun Başarı Hikayesi

Genç ikiz hentbolcuların spor hayatları ve milli takım hedefleri hakkında keyifli bir röportaj.

İki Genç Hentbolcunun Başarı Hikayesi
18-04-2024 12:40
Google News

Genç milli takım hentbolcuları Sinem ve Gizem Yapıcı, hentbola başlama süreçlerini ve spor kariyerlerini AA muhabirine anlattılar. Gizem, hentbola ortaokulda beden eğitimi öğretmenlerinin teşvikiyle başladıklarını ve ailelerinden gizli antrenmanlara gitme hikayelerini paylaştı. Kardeşi Sinem ise atletizmden sonra hentbolu keşfettiklerini ve birlikte oynarken birbirlerini desteklediklerini belirtti.

İkiz kardeşlerin milli takıma çağrıldıklarında yaşadıkları duyguları anlatan Gizem, bu anın kendileri için çok duygusal olduğunu ve birlikte hedeflerine gittiklerini vurguladı. Sinem ise milli takımda çalışmaların çok iyi gittiğini ve Avrupa Şampiyonası'na katılmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Ailelerinin kendilerini desteklemesinden ve maçlarını izlemesinden gurur duyan genç hentbolcular, gelecekte daha iyi takımlarda oynamayı ve başarılar elde etmeyi hedeflediklerini belirttiler.

İki genç sporcu, Bursa Büyükşehir Belediyespor'da ligi iyi bir pozisyonda bitirmek ve Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde oynamak gibi hedeflere odaklandıklarını açıkladılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete