GÜNDEM

İKİ ŞEHİDE VEDA…

Batman İl Jandarma Komutanlığınca, Hasankeyf İlçesi Kelekçi Köyü Kırsalındaki operasyon yürütüldü.

İKİ ŞEHİDE VEDA…
25-03-2018 20:23
Google News

Operasyon sırasında örgüt mensupları ile yaşanan çatışmada Uzm. J. III. Kad. Çavuş İbrahim Çetin ve Jandarma Uzm. J. VI. Kad. Çavuş Bülent Doğan şehit düştü. İki şehit için Batman’da cenaze töreni düzenlendi.

CENAZE TÖRENİ, YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Jandarma Komutanlığında düzenlenen cenaze törenine Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ersin Selimefendigil, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, Vergi Mahkemesi Başkanı Barış Çelik, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş,  Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, askeri erkân, şehidin ailesi ve silah arkadaşları katıldı.

Şehitleri naaşının katafalkaya konduktan sonra özgeçmişleri okundu. Birlik adına İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hamit Bal’ın yaptığı konuşmanın ardından, Müftü Turgut Erhan tarafından dualar okundu. Daha sonra şehidin naaşı defnedilmek üzere uçakla memleketi Afyonkarahisar’a dualarla uğurlandı.

NAAŞLAR, MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Şehit İbrahim Çetin’in naaşı Afyonkarahisar’a uğurlanırken, Şehit Bülent Doğan’ı cenazesi ise Kayseri’ye uğurlanmak üzere karayolu ile Diyarbakır’a gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete