SPOR

İki sporcudan önemli açıklamalar

Her Pazartesi youtube kanalımızda ekrana gelen Sporda Sonsöz Bizde programına konuk olan Batman Petrolsporlu oyuncular Akın Akman ve Halil Yılmaz, birlik beraberlik mesajı verdi.

İki sporcudan önemli açıklamalar
12-12-2023 15:04
12-12-2023 15:17
BATMAN
Google News

 “ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

Yılmaz, “Sezon başında takımımız tam oturmamıştı, hoca değişikliği oldu istediğimiz gibi başlamadık. Ama şuan takımımız her anlamda oturmuş durumda. İnşallah daha fazla çalışarak, daha fazla asist yaparak, takıma katkı vereceğim. Batman taraftarı çok farklı. Biz burada mutluyuz. İnşallah sezonun ilk yarısını taraftarımızın önünde alıp mutluluğu birlikte yaşayacağız. Taraftarımızdan isteğimiz bizleri yalnız bırakmasınlar. Petrolspor için Batman için elimizden geleninin en iyisini yapacağım” dedi.

“İNŞALLAH SONU ŞAMPİYONLUK OLACAK”

Akın, “Futbolda bazı goller ve anlar unutulmaz. Bende bu anı bu hafta son dakikada attığım gol ile yaşadım. Bu bence şans değil, çok istemek ve çok çalışmakla olacak bir şey. Golden sonra takımdaki herkesle birlikte yumuk olup birlikte sevindik. Zaten başarıda böyle geliyor. Kalitemizin farkındayız. İnşallah sonu güzel olacak. Bu istediğimizi sahaya yansıttığımız sürece nazar değmediği sürece inşallah böyle devam eder. Taraftarımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Deplasmanlarda bile ev sahibi gibi oluyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçın önemini biliyordur taraftarımız. Sahayı hınca hınç dolduracaklarını da biliyoruz. İnşallah maç sonu taraftarımızla birlikte sevineceğiz. Taraftarımız bizi iyi günde değil kötü günde de alkışlıyor. Bazı yenilgiler hayırlara vesile oluyor. Karşıyaka mağlubiyetinden sonra soyunma odasında arkadaşlarımla konuştum. Bu mağlubiyete rağmen taraftar bizleri alkışladı. Onlar bizim neler yapabileceğimizi biliyor. Başlarımızı kaldıralım ve yürümeye devam edelim. Çok şükür şuan çok iyi durumdayız. İnşallah sonu şampiyonluk olacak” dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete