EĞİTİM

İKİNCİ YARIYIL BAŞLADI…

2017–2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi başladı. Batman Kültür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ikinci yarıyılın başlaması nedeniyle resmi tören düzenlendi.

İKİNCİ YARIYIL BAŞLADI…
05-02-2018 22:51
Google News

Törene Vali Ahmet Deniz, Milli Eğitim Müdürü, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.  “EN FAZLA PROJE BAŞVURUSU YAPAN İL BATMAN”
Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar projesi kapsamında ilimizde birçok başarıya imza atıldığını belirten Vali Deniz “TÜBİTAK projelerine ilimizde yüzde 70 oranında artış var. Doğu ve Güneydoğu’da en fazla proje başvurusunda bulunan İl Batman. Okul Öncesinde Türkiye ortalamasının altındayken, bu gün Batman okul öncesi okullaşma oranı Türkiye ortalamasının üzerinde. Batman Her Yerde Okuyor Kampanyası ile şimdiye kadar 100 bin kitap dağıttık. Bunu kitap fuarıyla taçlandırdık. Batman’da 500’e yakın derslik yapımı devam ediyor” dedi.
MİNİK ÖĞRENCİLERE İLGİ


 Okul bünyesinde eğitim-öğretim faaliyeti yürüten Uygulama Anaokulunu ziyaret eden Vali Deniz, minik öğrencilerle yakından ilgilendi, çeşitli hediyeler dağıttı.
KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI
Okulda Şehit Ömer Halis Demir kütüphanesinin açılışını yapan Vali Deniz, kütüphanede ders çalışan öğrencilerle birlikte kitap okudu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete