SİYASET

“İKTİDARA TALİP PARTİYİZ”

Deva Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci ve Parti Yönetiminden oluşan heyet, Gazetemiz Sonsöz’ü ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan ile görüşen Deva Heyeti, 24 Temmuz Basın Bayramı’na ilişkin temennilerini iletti.

“İKTİDARA TALİP PARTİYİZ”
29-07-2021 16:15
BATMAN
Google News

 “TASARRUF TEDBİRLERİYLE BASINA AMBARGO UYGULANIYOR”

Basının özgür ve demokratik koşullarda görev yapamadığını belirten İl Başkanı Müjdeci, yerel gazetelere kurum ve kuruluşların reklam vermesi ve abone olmasının önünü kesen tasarruf tedbirleriyle basına ambargo uygulandığını savundu.

“ULUSAL BASINDA PARTİMİZE YER VERİLMİYOR”

Ülkenin ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlarına çare üretecek tek partinin Deva Partisi olduğunu belirten Müjdeci “Bu ülkenin köklü sorunlarına çözüm üretecek tek parti Deva Partisi’dir. Ancak partimizin kendini halka anlatmasının önüne engeller çıkarılıyor. Buna rağmen Türkiye’de en hızlı teşkilatlanan ve en hızlı sürede seçime girme hakkını elde eden parti konumundayız. Sosyal medya ağları ile halka kendimizi anlatmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor.  Batman’da artık insanlar Deva’ya büyük ilgi duymaya başladı. İktidara talip bir partiyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete