SİYASET

İL BAŞKANI GÜR, DEĞERLENDİRME KAMPINDA

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, hafta sonu Ankara Kızılcahamam’da yapılan AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.

İL BAŞKANI GÜR, DEĞERLENDİRME KAMPINDA
29-04-2019 17:41
Google News

“ETKİSİ HİSSEDİLECEK YOL HARİTASI ÇİZİYORUZ”

Toplantılarda, önümüzdeki günlerde etkisi hissedilecek yol haritası üzerinde değerlendirmeler yapıldığını belirten Gür “Seçimler geride kaldı. Artık icraatlarda bulunma zamanı. Memleketimizin sorunlarını çözebilmek için üzerimize düşeni yapacağız. Millete en iyi hizmeti kim yapıyorsa onunla yola devam etmek bizim görevimizdir” dedi.

MİLLETE HİZMET EDENLERLE YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Kampta görüştüğü Bakanlara Batman’ın sorunlarını aktaran Gür “TPAO, TPİC, TEİAŞ ve DEDAŞ ile ilgili olarak Enerji Bakanı Fatih Dönmez, sağlık sektörü ile ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, uçak seferleri ile ilgili olarak Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan, mevcut yatırım ve yeni yatırımlarla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştük. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüştük. Batman’ımızı daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız, sorunların çözümü için ısrarcı olacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete