GÜNDEM

İLAÇLAMA EKİBİ 7/24…

Batman Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, böcek, larva ve sineklere karşı kent genelinde 2 günde bir yaptığı ilaçlama çalışmalarının yanı sıra özel istek ve talepleri de geri çevirmiyor.

İLAÇLAMA EKİBİ 7/24…
04-07-2017 19:47
Google News

EKİPLER, ÜCRETSİZ İLAÇLIYOR

Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekibi, vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda ev ve işyerlerinde karasinek, sivrisinek ve akreplere karşı ilaçlama yapıyor. Adnan Görür, Süleyman Araz ve Metin Topyük’ten oluşan ilaçlama ekibi, günde e az 70 adreste ilaçlama yapıyor. Mesai gözetmeksizin 7/24 çalıştıklarını söyleyen ilaçlama ekibi “Batman’da ne yazık ki yaz mevsiminde böcek, larva ve karasinek sorunu yaşanabiliyor. Veteriner İşleri Müdürlüğümüz, bu yaz vatandaşlarımızın rahatlığı için bütün önlemleri aldı ve hem kent genelinde ilaçlama hem de talepler üzerine ev ve işyerlerinde lokal ilaçlama çalışmasını başlattı. Bu çalışma doğrultusunda mesai gözetmeden gecen-gündüz hangi adresten aranırsak, belirtilen adrese gidip ilaçlama yapıyoruz” dedi.

BEYAZ MASA’YI ARAYABİLİRSİNİZ

43 dereceye varan sıcaklarda dahi özveriyle çalışmayı kendilerine görev bildiklerini belirten İlaçlama Ekibi “Ev ve işyerlerinin ilaçlanmasını isteyen vatandaşlarımız Belediye’nin 153 Beyaz Masa’sını arayarak talepte bulunabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete