GÜNDEM

İLÇE GARAJINDA SORUNLAR DİZ BOYU…

“Bir tabelamız dahi yok”

İLÇE GARAJINDA SORUNLAR DİZ BOYU…
29-05-2017 20:31
Google News

Batman İlçe Garajı’nda bulunan esnaf ve firma sahipleri, alan darlığı ve güvenlik sorunlarından dolayı adeta isyan etti.

“YOLLARIMIZ ÇUKUR”

Hızla gelişen kentte kaderine terk edilen İlçe Garajı, sorunlarla boğuşuyor. “Bir tabelamız bile yok” diyen Garaj Esnafı ve Firma Sahipleri, kendilerine yeri bir yer yapılmasını istiyor. Yollardaki çukurların da önemli bir sorun olduğunu belirten Batman-Diyarbakır Hattı Sahiplerinden Cemil Atuğ “Eskiden günde 60–70 araba kaldırıyorduk şimdi ise günde 35 araba kaldırırsak şükrediyoruz. Belediyeden yeni yer talebinde bulunduk ama kimse ilgilenmiyor. En azından yollarımız asfaltlansın. Aydınlatmamız yok. Şehir dışından gelen insanlar tabelamız olmadığı için yerimizi bulmakta zorlanıyorlar, tabelamız dahi yok” dedi.

YOLCULARIN BEKLEYECEK YERİ YOK

Yolcuların, hareket saatine kadar dışarıda beklemek zorunda kaldığını söyleyen Garaj Esnafı Cengiz Akkurt “Yolcuların bekleyebileceği bir durak dahi yok. Oturup çayını içecek, yemek yiyebilecekleri bir yer olsa biz de iş yaparız” dedi.

“TEMİZLİK VE GÜVENLİK YOK”

Garajın güvenli ve hijyen olmadığını belirten garaz Sakinleri “Garajın temizliği doğru dürüst yapılmıyor. Güvenlik önlemleri de yok. Belediye, ilçe garajında güvenlik personeli görevlendirmelidir” şeklinde konuştu. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete