HASANKEYF

İLÇE OKULLARINDA KARNE HEYECANI

2016–2017 yılı eğitim-öğretim yılının 1. dönemi, karne dağıtımı ile sona erdi. Sason’da okuyan öğrenciler de karne heyecanını yaşadı.

İLÇE OKULLARINDA KARNE HEYECANI
22-01-2016 19:55
Google News

Sason’da resmi karne töreni, Kaymakam Tekin Dündar’ın katılımı ile Yunus Emre İlk ve Ortaokullarında düzenlendi. Resmi karne törenine Kaymakam Dündar’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Müftüsü de katılım sağladı. Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Dündar “2015–2016 eğitim öğretim yarıyılı bugün sona eriyor. Bir dönem boyunca çalışan, derslerini aksatmayan, bilgiyi öğrenmede birbirleriyle yarışan öğrencilerimizi kutluyor ve onlara kendi evlatlarından ayırmadan tüm içtenliğiyle emek harcayan, çok değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Tüm öğrencilerimize, ailelerine ve öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yarıyıl tatili diliyoruz” dedi.

ANTİK KENTTE KARNE HEYECANI

Hasankeyf’te de öğrenciler, karnelerini alarak 15 günlük tatile ayrıldı. Hasankeyf Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen resmi karne törenine Kaymakam Faruk Bülent Baygüven, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürü ve Okul Müdürü katıldı. Karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Baygüven “2015–2016 eğitim-öğretim sezonunun ilk yarısı bu gün sona erdi. Öğretmen ve öğrenciler 8 Şubat’a kadar tatil yapacak. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Öğrencilerimizin, 1. yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini temenni ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete