GÜNDEM

İLÇE OTOGARININ İHALESİ TAMAM

Batman Belediyesi, Yeni İlçe Otogarının ihalesini gerçekleştirdi.

İLÇE OTOGARININ İHALESİ TAMAM
15-02-2019 16:04
Google News

Uzun süre kent merkezinde faaliyet yürüten ve artan nüfus nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen eski otogarın yerine hayata geçirilen yeni ilçe otogarı tamamlandı. Batman Belediyesi tarafından yapılan yeni ilçe otogarı içindeki yazıhane, kafeterya ve wc’ler ihaleye çıkarıldı. Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un da hazır bulunduğu ihalede, kafeterya, wc ve yazıhanelerin yer aldığı otogar ihalesi yapıldı.

PROJESİ VE SOSYAL DONATILARI İLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Şehir için trafik yoğunluğunu azaltmak amacını da taşıyan ve yeni modern şehir içi otogarı, yaklaşık 24 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Her biri 20 metrekare olan 40 adet yazıhanenin bulunduğu yeni ilçe otogarında, 100 adet minibüs bekleme yerinin yanı sıra misafir araç ve taksiler için ayrı araç otopark alanı da yer alıyor.

220 METREKARE MODERN CAFE, 10 TİCARİ DÜKKÂN…

220 metrekarelik modern kafeteryanın da bulunduğu ilçe otogarında ikisi 100 metrekare olmak üzere 10 ticari dükkân yer alıyor. Otogarın kapalı bölümünde wc bölümleri, mescit ve toplantı salonu gibi vatandaşların ihtiyaç ve rahatlığının esas alındığı sosyal donatılara da yer verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?