GÜNDEM

İLÇELERDE “HAYIR” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

HDP Batman İl Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak referandum nedeniyle “hayır” kampanyasını sürdürüyor.

İLÇELERDE “HAYIR” ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
29-03-2017 18:27
Google News

Kent merkezinin yanı sıra ilçe, belde ve köylerde de referandum çalışmalarını sürdüren HDP’liler, “hayır” oylarına destek istiyor.

MİLLETVEKİLİ MEHMET ALİ ASLAN, KOZLUK’TAN DESTEK İSTEDİ

Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan ve DBP İl Eş Başkanı Nurten Üzümcü’den oluşan ekip, Batman kent merkezi ve Kozluk İlçelerini ziyaret etti. Vatandaşlara “hayır” broşürlerini dağıtan Milletvekili Aslan, yeni anayasa ile tüm Türkiye halklarının kaderinin tek bir insana bırakılmasının, demokrasi ve özgürlüklere vurulacak darbe olduğunu belirterek referandumda “hayır” oyunun kullanılması gerektiğini söyledi.

MİLLETVEKİLİ BAŞARAN, SASON VE KÖYLERİNDEYDİ

Sason ve Köylerini ziyaret eden Milletvekili Ayşe Acar Başaran, referandumda neden “hayır” oyu kullanılması gerektiği ile ilgili bilgilendirme yaptı. Sason ve Köylerinde kapı kapı dolaşan Acar Başaran, yeni anayasa ile Meclisin işlevsiz hale getirileceğini ve hukukun bağımsızlık ilkesinin sona ereceğini savundu.

BECERİKLİ, SEMT PAZARLARINI GEZDİ

Milletvekili Saadet Becerikli’den oluşan ekip, Batman’da semt pazarlarını gezerek esnafla sohbet etti. Milletvekili Becerikli, 16 Nisan referandumunun önemine dikkat çekerek, “hayır” oylarının yüksek çıkması için toplumun tüm kesimlerine örgütlülük çağrısı yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete