SPOR

İLHAN ERKEN; “SANDIKLISPOR MAÇINI TARAFTAR ALDI”

Petrolspor teknik menajeri İlhan Erken, Sandıklıspor maçının başında yenik duruma düşmelerine rağmen taraftar desteğiyle 3 puana ulaştıklarını söyledi.

İLHAN ERKEN; “SANDIKLISPOR MAÇINI TARAFTAR ALDI”
25-08-2015 19:07
Google News

3. lig 3. grupta, sahasında Sandıklıspor’u 4-1 mağlup eden lider Petrolspor’da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kulübün teknik menajeri İlhan Erken, gazetemize yaptığı açıklamada, çok zorlu geçen bir karşılaşmanın ardından galip gelerek liderlik koltuğuna oturduklarını belirtti.

Maçın başında yenik duruma düşmelerine rağmen taraftar desteğiyle 3 puana ulaştıklarını aktaran İlhan Erken, "Futbolcularımızın alın terleri kadar taraftarlarımızın büyük desteği ile maçı aldık. Taraftarımız maçta sürekli futbolcuları motive ettiler. 'Sandıklıspor maçını taraftarlar aldı' diyebiliriz. Taraftarın ne kadar önemli olduğunu zaten her zaman söylüyorduk, Sandıklıspor maçında da bizzat onlar taraftarın önemini gösterdi. Onlara çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Erken, şöyle devam etti: "ilk lig maçlarının çok zor olacağını biliyorduk. Karşılaşmanın hemen başında gol yememiz oyunu iyice zorlaştırdı. Rakibimiz gol attıktan sonra da oyunu yavaşlatmak için her şeyi yaptı. Ancak oyuncularımız maçın son saniyesine kadar mücadeleyi bırakmadı ve karşılaşmadan galip ayrılmasını bildi. Sandıklıspor karşısında çok önemli 3 puanı hanemize yazdırmanın sevincini yaşıyoruz. Şimdi önümüzde deplasmanda İstanbul Çatalca maçı var, o karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanacağız."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete