GÜNDEM

'İlimize Hoş Geldiniz' Tabelası

Mardin’in il olmayı bekleyen Midyat ilçesinde belediye tarafından ilçe girişine 'İlimize hoş geldiniz' yazılı tabelalar yerleştirildi.

'İlimize Hoş Geldiniz' Tabelası
22-06-2023 11:07
22-06-2023 16:22
Google News

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında yaptığı “Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür” açıklaması, il olmaya aday Midyat’ta heyecan yarattı.

120 bini aşkın nüfusu, il merkezine 65 kilometrelik mesafesiyle il olma kriterlerini karşılayan Midyat’ın girişine ‘ilimize hoş geldiniz’ yazılı tabelalar yerleştirildi. İlçede, Midyat İl Olsun Platformu kuruldu. Midyat Belediye Başkan Vekili Hasan Özmen “Bütün beklentimiz budur. Midyat’ımız buna layıktır, hak ediyor. Konumu, ekonomik her yönü ile hak etmektedir. Dört dilin, üç dinin birleştiği dünyanın tanıdığı bir ilçedir. Turizm açısından çok önemlidir. Biz bunu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan bu 19 il arasına alınmasını ve inşallah kurdeleyi kendisinin kesmesi temennisiyle hayırlara vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10 Mayıs 2024 e-gazete