SPOR

İLK HAZIRLIK MAÇI KEMERSPOR İLE

3. lig temsilcimiz Petrolspor devre arası kampında ilk hazırlık maçını 3. lig takımlarından Tekirova Kemerspor ile yapacak.

İLK HAZIRLIK MAÇI KEMERSPOR İLE
30-12-2015 20:35
Google News

Antalya’da Limak otelde ikinci yarı hazırlıklarına devam eden Kırmızı Beyazlı ekip teknik direktör Cengiz Seçsev nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapan kırmızı-beyazlılar ligin 2. yarsısına hazır olmak için çalışıyor.

5 OCAK TARİHİ BEKLENİYOR

Ligin 2. devresine güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Petrolspor prensipte anlaştığı 5 futbolcuyu 5 Ocak tarihinde açıklayacak.

Petrolspor 2. Başkan Hayrettin Gülmez “Devre arası takımda bulunan eksik mevkilere teknik heyetin raporu doğrultusunda transferler yaptık. Ve takımda büyük bir Revizyona gittik 9 Ocak’a kadar çalışmalarımız Antalya’da devam edecek inşallah özlediğimiz başarıyı tüm taraftarlarımıza tekrar yaşatacağız' dedi.

TANER ARI KAMPTA

Geçtiğimiz sezon Petrolspor’da başarılı maçlar çıkaran stoper Taner Arı yeniden Petrolspor’a geldi. Sezon başında Kastamonuspor ile anlaşan Taner Arı yeniden Petrolspor’a transfer oluyor. Sezon sonuna kadar kiralık olarak Petrolspor formasını giyecek olan Taner Arı’nın bugün kampa katılması bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete