SPOR

İlk idman…

Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezona hazırlanıyor.

İlk idman…
22-09-2023 11:42
22-09-2023 11:45
BATMAN
Google News

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde yer alan Batman Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk idmanına çıktı. Yönetim tarafından idman öncesi sporculara  tatlı jesti yapıldı. Kulüp Yönetimi, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Yeni sezonda ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini aktaran idareciler, hedeflerine ulaşabilmek için haftanın üç günü yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydetti. Takım Antrenörü Abdullah Bayram "Bu hafta itibariyle yeni sezon çalışmalarına ilk antrenmanlarımıza başladık.Antrenmanlarımız çok iyi geçiyor. Kondisyon anlamında yine iyiyiz” dedi.

HEDEF EN ÜST SIRA

Takım oyuncusu Serhat Kaya, 3 yıldır basketbol oynadığını ve yeni sezon hazırlıklarının yoğun bir tempoda geçtiğini vurgulayarak “Lige iyi hazırlanıyoruz. Hedefimiz ligi en üst sırada bitirerek Süper Lig'e yükselmek” dedi. Oyunculardan Nuri Rökön ise 2008'den bu yana basketbol oynadığını belirterek, yeni sezona iyi hazırlandıklarını ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu dile getirdi.

RAKİPLER BELLİ OLDU

Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.lig  B grubunda mücadele edecek Batman Engelliler Spor Kulübünün rakipleri belli oldu. Ligde fikstür kura çekimi 29 Eylül 2023 tarihinde çekilecek, ligler ise 12 Kasım 2023 te başlayacak.

1 Adana Engelliler Spor Kulübü

2 Amed Sporif

3 Engelsiz Gaziantep Spor Kulübü

4 Mersin Akdeniz Belediye Spor Kulübü

5 Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü

6 Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete