SPOR

İLK MAÇ, İLK GALİBİYET

Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımı, 1. Lig Erkekler A Grubu’nda ilk maçını Ordu Geçler Birliği Takımı ile yaptı. Batman 19 Mayıs Sor Salonunda oynanan karşılaşmada Batman Temsilcisi, 39/34 galip oldu.

İLK MAÇ, İLK GALİBİYET
11-10-2021 14:06
11-10-2021 14:17
BATMAN
Google News

İLK YARI, RAKİP TAKIMIN ÜSTÜNLÜĞÜYLE BİTTİ

1. Lig Temsilcimiz Batman Belediyesi Erkek Hentbol Takımı, ligin ilk maçında Ordu Gençler Birliği Takımı ile karşı karşıya geldi. Cumartesi Günü Saat 14.00’de Batman 19 Mayıs Spor Salonunda başlayan karşılaşmaya iki taraf hızlı başladı. Gollerin peş peşe geldiği karşılaşmada taraflar sık sık beraberliği yakaladı. Son dakika atılan golle Ordu Takımı ilk yarıyı önde bitirdi.

İKİNCİ YARI, RAKİP TAKIM İÇİN ZORLU GEÇTİ

İkinci yarıya Batman Temsilcisi hırslı başladı. Oyuncuların attığı pasları iyi değerlendiren takım antrenörü ve sporcusu Batmanlı İhsan Adak, atakları iyi değerlendirerek gole çevirdi.  Rakip takımın sporcuları, hakeme ve oyunculara yönelik davranışları karşısında sık sık uyarı kartı aldı. İki oyuncunun devre dışı bırakılmasıyla sonucu rakip takım, eksik oyuncuyla mücadele etmek zorunda kaldı. Batman sahasında ise iyi savunma ve güçlü vuruşlarla skorboardda öne geçen Batman Temsilcisi, rakibini kendi sahasında 39-34 mağlup etmeyi başardı.

ANTRENÖR NİLGÜN ATAR’IN HIRS VE COŞKUSU GÖZLERDEN KAÇMADI

Taraftar, Batmanlı Gençlerden oluşan takıma, tribünlerden tezahüratlarıyla destek verirken, Takım Antrenörü Nilgün Atar da oyunun başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar yerinde duramadı. Hırs ve coşkusuyla sahaya hakimiyetini kuran Atar, alınan galibiyetin sevincini sporcularıyla omuz omuza vererek yaşadı. Batmanlı Sporcular ve Taraftarlar, tribünden coşku ve sevinçle ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete