GÜNDEM

İLK RAYBÜS İNCELEMESİ

Gazetemiz Sonsöz’ün imza kampanyaları ile gündeme getirdiği raybüs talebine olumlu yanıt veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, saha araştırması için TCDDY Genel Müdür Yardımcısı F. Şinasi Kazancıoğlu ve Ekibini Batman'a gönderdi.

İLK RAYBÜS İNCELEMESİ
29-06-2020 19:19
Google News

 

Bakan Karaismailoğlu, Batman ziyareti sırasında kendisine iletilen Batman-Savur Karayolu ve raybüs talebi nedeniyle TCDD Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı F. Şinasi Kazancıoğlu ve Ekibini Batman’a gönderdi. Saha araştırması yapan Kazancıoğlu, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ile görüştü. Rektör Durmuş “Batman-Savur Yolu, üniversitenin ve kentimizin kaderini değiştirecektir. Batman-Mardin arasını olduğu gibi Batman-Diyarbakır arasını da kısaltacaktır. Batıraman’da kurulacak 2.OSB’de üretilecek ürünlerin, komşu ülkelerimiz Suriye, Irak ve İran’a da ulaşmasını sağlayacaktır” dedi.

RAYBÜSÜ BU RAYLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ
Rektör Durmuş, gazetemizin imza kampanyaları ve anket çalışmaları ile gündeme getirdiği ve Ulaştırma Bakanı Karaislamoğlu’nun gündeme aldığı raybüs taleplerine ilişkin de “İnşallah en kısa sürede, bugün fabrika test aşamaları tamamlanan tamamen yerli ve milli kaynaklarla tasarım ve üretimi tamamlanan milli elektrikli trenimizi de bu raylar üzerinde kentimize girerken görürüz” dedi.

SİNEMA SEYİRCİSİ AZALDI

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete