GÜNDEM

İLK TOPLANTI, İLK KARAR

31 Mart Seçimleri ile göreve gelen Batman Belediye Meclisi, 5393 sayılı yasanın ilgili maddesi gereğince Cuma günü ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İLK TOPLANTI, İLK KARAR
14-04-2019 19:58
Google News

 

Belediye Toplantı Salonunda yapılan toplantı, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir, Songül Korkmaz ve Belediye Meclisi Yeni Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda 18 gündem maddesi ve Meclis Üyelerinden gelen önergeler oylamaya sunuldu. Yılmaz Güney Sinema Salonu ile ilgili verilen önerge de kabul edilerek gündeme eklendi.

GÖREVLER VE KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

Toplantıda yapılan oylamada Batman Belediyesi Meclisi 1. ve 2. Başkan Vekilliğine Songül Korkmaz ve Erkan Kaygusuz 2 yıllığına seçilirken, 2 yıllığına Meclis Kâtipliğine Sidar Ünat, Muhyettin Taş ve 1 yıllığına Belediye Encümen Üyeliğine Gizem Oğurlu, Cihan Sözen Binici ve Reşat Akıncı getirildi. Komisyonlarda görev alacak isimlerin de oylandığı toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonuna Necat Basmacı, Ayşe Önal, Mevlüde Bilici, Burhan Saran, Fevziye Aktaş, İmar Komisyon Üyeliğine Burhan Saran, Necat Basmacı, Şükran Çelebi, Sabiha Ekinci ve Cemalettin Gözkeser seçildi. Batman Belediyesinin üyesi olduğu GABB (Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği)’ne birliğin doğal üyesi olan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Demir, Eş Başkan Songül Korkmaz, Meclis Üyeleri Şehriban Aydın ve Necat Basmacı seçildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete