ROPÖRTAJ

İLLÜZYONİST OLABİLMENİN 3 ŞİFRESİ: SABIR, AŞK VE MÜCADELE RUHU

İLLÜZYONİST OLABİLMENİN 3 ŞİFRESİ: SABIR, AŞK VE MÜCADELE RUHU

İLLÜZYONİST  OLABİLMENİN 3  ŞİFRESİ: SABIR, AŞK VE MÜCADELE RUHU
30-08-2017 22:06
Google News

DOMİNO ADAM KİMDİR?

1990 Batman doğumlu Mehmet Emin Keskin yani Domino Adam, ilk ve orta öğretimini Batman’da, Anadolu üniversitesi işletme fakültesini de başarılı bir şekilde iş temposu arasında tamamladı. Çocukluk yıllarındaki sihirbazlık merakı onu Türkiye’nin en iyi sihirbazları arasına koydu. Şuan illüzyonist ve eğlence sektöründe organizatör olarak hayatına devam etmektedir. Domino Adam’ın ise tiyatroda arkadaşlarının ona mücadele ruhu ve azmi sebebiyle “ domino” şeklinde seslenmesi sonucu ortaya çıkan mahlas olduğunu belirtmek istiyor. Sahne ismi olarak da zaman içinde “Adam” ekini bir başka anı ile “Domino Adam” kullanılmaya ve sahne ismi unvanı olarak kullanılmaya başlanıldı.

“TİYATRO HAYATIMIN BİR PARÇASI”

Tiyatro hayatının bir parçası olduğunu söyleyen Keskin “ Türkiye’nin her iline her ilçesine gitmiş ödül almış bir illüzyonistim. Yetenek Sizsiniz Türkiye’de yarı final, Yetenek Sizsiniz Irak’ta ikincilik derecelerim var. İllüzyon dalında da çeşitli oyunlarla dereceler yaptım. Bunların tamamı tiyatro oyunculuğundan geliyor. Batman’ın ilk ve tek kapsamlı Batman Sanat Tiyatrosunda kurucu üyelik yapıp, oradan da illüzyonla hayatıma devam etti. Tiyatro çocukluğumdan beri olduğu için illüzyonist oyunlarımı tiyatroyla birleştirip seyircilere farklı bir şekilde sunuyorum. Fun Factorym Organizasyon şirketini kurduktan sonra organizasyonlar daha kapsamlı ve programlı oldu bir şekilde devam etti. Aynı anda birçok şehirde organizasyon yapabiliyoruz” dedi.

“İLK İLLÜZYON GÖSTERİMİ 2005 YILINDA YAPTIM”

İllüzyon gösterilerine çocukluk yaşlarında başladığını söyleyen M. Emin Keskin “İlk illüzyon gösterimi 2005 yılında Batman Yılmaz Güney Sinema Salonunda bir palyaço olarak yaptım. O zamanlar neredeyse Batman’ın ilk ve tek Animatörü/palyaçosuydum. İnsanların dikkatlerini o şekilde çekip ve orada yaptığım gösteri ile insanları hayrete düşürdüm. İlk gösterimin ardında insanların tepkisi bana güç verdi ve daha fazla üstüne gittim. Çalışmalarım sonucu azimle, sabırla ve aşkla kendime bir yer edindim” diyor.

“BENİM ALANIM EĞLENCE SEKTÖRÜ”

Eğlence sektöründe zirve yaptığına inanıyor Sayın Keskin. Herkesin bir tarzı olduğunu belirterek “Benim alanım eğlence sektörü olduğu için oyunculuk ve illüzyonu birleştirip farklı bir tarz çıkardım ortaya. Şuan Türkiye’nin iyi sihirbazları arasında yer alıyorum.. Ama Türkiye’de iyi ustalar var; Alanyada/ Arif gurbanov, İstanbul’da Dursun Öķdemir, izmir’de Özlen Tuncer, Ankara’da üstatlar ve daha ismini sayamadığım ve destek veren yol gösteren güzel alanında güçlü iyi illüzyonistler var.  Ama aynı anda yol kesen köstek olan meslektaşlar da var. Gittiğim her yerde sahne sanatları ve showlari ile ilgili ihtiyaçlar doğuyordu. Bizde bu ihtiyaçları gidermek Fun Factorym Organizasyonu kurdum. Burada sadece illüzyon değil, palyaço, maskot, akrobasi gösterilerq, konser, parti gibi sahne sanatların tamamını görebilirsiniz. Hedefimiz Türkiye’nin her yerine eğlence hizmetlerini en iyi şekilde sunmak ve Batman’a en iyi şekilde faydalı olmak” diyor.

İLLÜZYONİST BÖLÜMÜNÜN AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Türkiye’de illüzyonist bölümünün açılması için çalışmaların başladığını söyleyen Sayın Keskin “Farklı ülkelerin üniversitelerinde illüzyonist bölümleri bulunmaktadır. Ama Türkiye’de maalesef yok. Türkiye’de de açılması için İllüzyonist Özlen Tuncer Hocamız büyük emek ve çaba gösteriyor. Üzerimde de büyük emekleri var.  İnşallah en kısa zamanda açılacaktır. Çünkü Türkiye için şart” diyor.

“GENÇLERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM”

Bu yola baş koymuş gençlere sesleniyor Sayın Keskin “Ben gerçekten bunu yapmak istiyorum diyen gençlere her zaman kapım sonuna kadar açık ve elimden gelenin en iyisini yapmaya hazırım.  Onları yönlendirip bir illüzyonist veyahut bir sahne sanatçısı nasıl olunur, nasıl çalışması gerekir, diye yardımcı olurum. Ama iyi bir illüzyonist ve sahne sanatçısı  olabilmenin tek yolu sabır, azim ve aşk”

120 PERSONELE İŞ İMKÂNI

Fun Factorym Organizasyon Şirketinin kurucu üyesi olan Keskin, büyük organizasyonlarda 120 kişilik ekip çalıştırdığını belirterek “Batman’ın bacasız sanayisi biziz” diyor. Özel kampanyalarla müşterilerin uğrak yeri olan mekânın, keyifli ve eğlenceli anlar yaşattığını da sözlerine ekliyor.

BATMAN VE BÖLGEDE BİR ILK

“Eğlencenin Renkli Dünyası” sloganıyla yola çıkan Fun Factorym Organizasyon Şirketi, Bölgenin ve Batman’ın ilk ve tek parti, oyun ve aktivite merkezi. Eğlence merkezimizde, oyun alanında animatör eşliğinde sınırsız eğlence, özel efektler ile hazırlanan çocuk disko alanı, çocuk karaokesi, sınırsız içecek, balon süsleme, davetiye, profesyonel fotoğraf ve video çekimi, doğum günü, kostüm, karaoke, sünnet, altın günleri, diş budağı, mezuniyet yemekleri, bekarlığa veda partisi, grup yemekleri, kahvaltılar... Kısacası eğlenceye dair aradığınız her şey mevcut. PARTY mağazasıyla da Adan Zeye tum parti susleri ve konseptleri mevcut.  PARTY mağazası batman ilk olduğu ve artık Tüm ihtiyaçlar için fun factorym party store mağazası 10.000 üründen fazla parti  konseptleri ve balon Çeşitleriyle ve kostüm kiralama ve satışı ile hizmetinizde.

RENGARENK CAFE / CEFE DOMINO

Party organizasyonu olsun olmasın sabah 9:00 akşam 23:00 kadar hizmet veren butik, renklerin hayat bulduğu cafe herkese açık. Cafede müşteriler çay, kahvelerini içerken çocuklar da oyun parkından ücretsiz faydalanıyor, eğleniyor. Ama bir partiniz varsa 250 metrekare alanın tamamı sadece sizin oluyor.

Ayrıca köyler dahil Türkiye’nin her yerine palyaço gönderilebiliniyor. Fun Factorym Party Evi, Belde Mahallesi Sosin Caddesi İkiz Kule Sitesi altı Belediye Spor Komleksi Kavşağı, Final koleji çaprazında konuklarını ağırlıyor.

SONSÖZ’DEN SELAMLAR

Birbirinden çarpıcı şovları izlemek ve Fun Factorym Organizasyon Şirketi’nin hizmetlerinden faydalanmak için randevu almak için 0536 595 02 03 – 0543 853 81 48 numaralı hattı aramanız yeterli. Sosyal medyadan facebook: batmanpartievi – funfactorym, instagram: fun.factorym ve internetten ulaşmak için www.funfactorym.com adresinden ulaşılabileceğiz mekana Sonsöz’ün selamlarını ileterek ekstralardan faydalanabileceğinizi unutmayın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete