GÜNDEM

İLUH’A OKUL MÜJDESİ

11 Ocak 2017 tarihinde yayımladığımız ‘Atıl Durumdaki Arsada Belirsizlik’ başlıklı haberimizin ardından İluh Mahallesi’nde çalışmalar başladı, daha önce İl Jandarma Komutanlığı’nca kullanılan atıl durumdaki arsada okul inşaatı için ilk kazma vuruldu.

İLUH’A OKUL MÜJDESİ
01-11-2018 20:37
Google News

 

MUHTARIN ÇAĞRISI, YERİNE ULAŞTI

2015 yılından bu yana atıl durumda bekleyen arsanın okula dönüştürülmesini bekleyen mahalleli, isteğine kavuşuyor. Yeşil alan için kullanılacağı belirtilen arsa, okul inşaatına ayrıldı. Mahalle Muhtarı Mehmet Bars’ın, gazetemizde çıkan çağrısı üzerine Batman Belediyesi, arsayı okul yapımı için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis etti.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Muhtar Bars “Arsa, 2015 yılından beri atıl durumdaydı. Buraya okul yapılmasını istiyorduk. Gerekli yerlere müracaat yaptık. Ama arsa, okul ve yeşil alan arasında gidip geliyordu. Nihayet okul yapımına karar verildi. İnşaata başlandı. Mahallemize ilkokul, ortaokul ve ana sınıf olmaz üzere 40 derslik bina yapılacak. İluh, Batman’ın en eski yerleşim yeri. Yapılacak okula, Batman’ın İlkokulu olan İluh isminin verilmesini istiyoruz. Gerekli hassasiyetlerinden dolayı Vali Ahmet Deniz, Batman Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy ve Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete