SİYASET

İMAMOĞLU, BATMAN’DAYDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Eşi Dilek İmamoğlu, düğün törenini erteleyerek 23 Haziran Seçimlerinde CHP lehine çalışan genç çiftin düğün törenine katılmak için Batman'a geldi.

İMAMOĞLU, BATMAN’DAYDI
01-09-2019 22:46
Google News

 

Rezidans’ta yapılan düğün törenine İmamoğlu ile birlikte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Emine Gülizar Emecan, Batman Belediye Eş Başkanları Mehmet Demir ve Songül Korkmaz da katıldı.

EŞ BAŞKAN DEMİR NİKAH KIYDI, İMAMOĞLU ŞAHİT OLDU

Törende, Cihan ve Ceylan Yaşar çiftinin nikahını Eş Başkan Demir kıydı. Çiftin nikah şahitliğini, İmamoğlu ile Köse yaptı. Evlilik cüzdanını geline takdim eden İmamoğlu, Belediye Başkanı Demir ve partililerle birlikte önce horon tepti, sonra halay çekti.

EŞ BAŞKAN, KAYYUMLARA KARŞI DESTEK İSTEDİ

Düğün töreninde konuşan Eş Başkan Dr. Demir “Hukukun ortadan kaldırıldığı, seçme ve seçilme hakkının ortadan kaldırıldığı, Hasankeyf gibi 12 bin yıllık bir medeniyetin yok edildiği bir süreç yaşıyoruz. Herkesin vicdanını sızlata sızlata yenilenen İstanbul Seçimlerinde, Türkiye'nin vicdan sembolü haline gelen Sayın Ekrem İmamoğlu 15 bin oy farkla değil, 800 binin üzerinde oy farkıyla Belediye Başkanlığına seçildi. Bu CHP’nin bir seçimi değildi. Bu hukuk ve hukuksuzluğun seçimiydi. Bugün de kayyum sistemi ile karşı karşıyayız. Bu hukuksuzluğa karşı da aynı vicdan ve hassasiyetle herkesin direnişe geçmelerini umut ediyorum” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete