SİYASET

İmamoğlu, Batmanlılara seslendi;

“Kayyumlar gidecek, sosyal konutlar yapılacak”

İmamoğlu, Batmanlılara seslendi;
03-05-2023 13:40
03-05-2023 12:47
Google News

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Batman’da vatandaşlara hitap etti.

İmamoğlu, 14 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

“KAYYUMLAR GİDECEK”

Atatürk Parkı önünde halka seslenen İmamoğlu “Size 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını getirdim. Kayyumlar gidecek kayyumlar. Halk ne diyorsa milletin seçtiği kişi şehirleri yönetecek. Adaletin ışığı herkesi eşitler. Adaletin Ekrem’i de olmaz Selahattin’ini de olmaz. Adalet herkes içindir. Yargısız infaz hiçbir vatandaşa hak görülemez. Adil yargı istiyoruz. Siyasetin silahı gibi kullanılan yargı olmaz. Adil yargıya kimse bir şey demez. Evrensel hukukun verdiği karar kimsenin canını yakmaz. Devletin dini adalettir” dedi.

“BATMAN’DA CİDDİ BİR UYUŞTURUCU SORUNU VAR”

Batman sorunu ile ilgili konuşan İmamoğlu “Batman’da biliyorum ki ciddi bir uyuşturucu sorunundan tutun eğitime, fırsat eşitliğine, gençlerimin ihtiyaçlarının giderilmemesine kadar sorunlar var. Bu genç nüfusu canlı tutup hayata katacak çok eksik var. Bu kardeşiniz size söz veriyor, 15 Mayıs’tan sonra en fazla ziyaret edeceğim şehirlerden biri Batman olacak. Biz, bütün bu problemlerin çözümü için yol yürüyeceğiz” dedi.

BATMAN’A SOSYAL KONUT MÜJDESİ

Batman’a müjde veren İmamoğlu, “Kira fiyatları yüksek Batman’da. Ciddi bir sorun bu. Önemli bir konut politikası reformumuz var. Batman’a sosyal konut projemizi mutlaka hazırlayacağız.13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde bu bölgeye hizmet etmekten büyük onur duyacağım. Size söz, İstanbul’da gençler, kadınlar, çocuklar hangi imkanlara sahipse, bu imkanları size de sağlayacağız” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete