GÜNDEM

IMPR HUMANİTARİAN, YOKSUL AİLELERİN YANINDA

Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da mültecilerin sorunlarına çözüm arayan Batman IMPR Humanitarian, yardım çalışmaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

IMPR HUMANİTARİAN, YOKSUL AİLELERİN YANINDA
26-01-2017 20:39
Google News

Yaklaşık 6 yıldır insani alanda faaliyet gösteren IMPR Humanitarian, bu zorlu kış günlerinde başta Batman olmak üzere Siirt, Mardin, Diyarbakır, Şırnak ve Şanlıurfa illerinde ihtiyaç sahibi mülteci ve yerli ailelere e-voucher kart aracılığıyla yardım dağıtıyor. Batman'da 1400 mülteci aile ve 910 iç göçten gelen aileler olmak üzere tüm bölgede 10 Bin aileye kışlık yardım kartı ulaştıran IMPR Humanitarian, ihtiyaç sahiplerinin sesi olmaya devam ediyor.

“AMACIMIZ, YARALARA MERHEM OLMAK”

Yardım çalışmalarına ilişkin bilgi veren IMPR Humanitarian Bölge Koordinatörü Coşkun Algan “UNİCEF ile ortak yürüttüğümüz kışlık yardım projemizde, UNİCEF’in kriterlerini taşıyan ailelere, nakdi para yüklü e-voucher kartları dağıtarak temel kış ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Amacımız bu ve bunun gibi projelerle ihtiyaç sahibi insanlara ulaşıp yaralarına küçük de olsa merhem olup, insanlığa yapılan yardım zincirine halka olmaya devam etmek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete