GÜNDEM

İMZALAR, UYUŞTURUCUYA KARŞI

Batman’da cami önünde stant açıp uyuşturucuya karşı imza toplayan mahalle sakinleri, uyuşturucu tacirlerine geçit vermekte kararlı.

İMZALAR, UYUŞTURUCUYA KARŞI
03-08-2018 21:52
Google News

 

KAMPANYA, CUMA NAMAZI SONRASI BAŞLAMIŞTI

Batman’da uyuşturucu satışı ve kullanımından şikâyetçi olan Şirinevler ve Cumhuriyet Mahallesi Sakinleri, 10 gün önce Cuma Namazı sonrası stant açarak uyuşturucu karşı imza kampanyası başlattı. Uyuşturucu ile mücadele konusunda vaaz verip, imza toplamaya başlayan mahallelilerin kampanyası sürdürdü.

3 BİN İMZA TOPLANDI

Şirinevler Mahalle Muhtarı Muzaffer Esin, “Mahallelerimizde uyuşturucu kullanımı ve ticareti her geçen gün artmakta, ayrıca uyuşturucu bağımlısı olmuş gençlerin ve çocukların uyuşturucu parası bulmak adına mahalle içinde hırsızlık yaptıkları ve tanımadığımız bazı bayanların uyuşturucu alabilmek adına fuhşa yönlendirildikleri bilgisi muhtarlığımıza mahalleli tarafından iletilmektedir. Bu kampanyamızı sadece Cumhuriyet ve Şirinevler Mahalle Sakinleri olarak değil tüm halkımızdan destek bekliyoruz. Şuana kadar 3 Bin imza topladık. Bu imzaları gerekli mercilere teslim edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda da mahalle toplantıları düzenleyeceğiz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete