GÜNDEM

İNALOĞLU, BAKLAVA VE DONDURMADA ÖNCÜ

Gaziantepli İnaloğlu Baklavaları, Turgut Özal Bulvarı Eski Farabim Hastanesi karşısında konuklarını ağırlayama devam ediyor.

İNALOĞLU, BAKLAVA VE DONDURMADA ÖNCÜ
14-08-2018 21:26
Google News

1991 yılından bu yana Batmanlıları, Gaziantep Baklavası ve Dondurması ile buluşturan İnaloğlu, sektörün öncü ismi oldu. İşletme Sahipleri Mehmet ve Alaattin Yıldırım kardeşler “Dondurmamız, aroması, tadı ve lezzetiyle damaklarda mistik bir tat bırakıyor. Batman Dağlarının yüksek yamaçlarında kekik, keven, sümbül ve çiğdem gibi çiçeklerle beslenen keçilerin eşsiz kıvam ve aromaya sahip sütleri ve orkide çiçeklerinin yumru köklerinden elde edilen salep ile birlikte dondurma ustalarının elinde mucizevî bir tat alan dondurmamız, külahta daha çok tercih ediliyor” dedi.

“BAKLAVADA RAKİP TANIMIYOR”

Eşsiz baklava çeşitleriyle de marka isim olduklarını belirten Mehmet ve Alaattin Yıldırım “Fıstık sarması, kuru baklava ve fıstıklı baklavalarımızı hazırlarken, günlük kapasite dışına çıkmıyoruz. Çünkü baklavaların, günlük tüketilmesi gerekiyor. Yiyebileceğinden fazla tatlı isteyen müşterilerimizi dahi geri çeviriyoruz. Taze ve bol Antep Fıstığı ile hazırladığımız tatlıları tatmaları için tüm halkımızı İnaloğlu’na bekliyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete