GÜNDEM

İNANÇ, MOBİLYA SEKTÖRÜNDE İDDİALI

Batman’da mobilya sektörünün tek kadın İşletmecisi olan Zeynep İnanç, hizmet çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor.

İNANÇ, MOBİLYA SEKTÖRÜNDE İDDİALI
07-01-2016 21:42
Google News

Batman’da iki mobilya mağazası işleten İnanç, dev indirim ve kampanyalarla da müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı Alıcı Park Sitesi Altı No:400/A’da hizmet veren Formini Nisa Mobilya ile Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı Tepe Park Sitesi altı no:300-A’da bulunan Rapsodi Mağazası, birbirinden modern ve şık mobilya ürünleriyle mobilya sektöründe fark yaratıyor. Mutfak, oturma salonu, yatak odası, çocuk odası ve çalışma odası gruplarıyla mobilya sektöründe çığır açtıklarını söyleyen İşletmeci Zeynep Nisa İnanç, satış öncesi ve satış sonrası verdikleri hizmetlerle müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmanın gayreti içinde olduklarını ifade etti.

“BATMAN’IN GÖZDESİYİZ”

Ürünlerinin her kesime ve her zevke hitap ettiğini belirten İşletmeci İnanç “İki mobilya mağazamızla Batman halkına birbirinden farklı ürünleri seçme olanağı sunuyoruz. Bebek, ebeveyn, genç odalarımız, mutfak ve çalışma gruplarımız, modern ve şık tasarımlıdır. Üstelik yılbaşına özel başlattığımız indirim ve kampanyalarımızla bu sektörde Batman’ın gözdesi olduğumuza inanıyoruz. Amacımız kaliteyi ucuza vermektir, bunu başardığımıza inanıyoruz” dedi. Formini Nisa Mobilya ile Rapsodi Mağazasına 0488 502 05 47 ile 0554 652 26 55 no’lu hatlardan ulaşılabileceği belirtildi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete