SPOR

İNCİ, “FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM”

Pazar günü Silivrispor’u kendi saha ve seyircisi önünde 1–0 mağlup eden Petrolspor As Başkanı Tekin İnci, sergilenen oyun ve alınan galibiyetten ötürü futbolcularını kutladı.

İNCİ, “FUTBOLCULARIMI KUTLUYORUM”
28-01-2019 18:26
Google News

Silivrispor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetten ile birlikte ortaya konulan futboldan dolayı mutlu olduklarını belirten İnci “Ligin 2. yarısının 23. maçında kendi saha ve seyircimiz önünde Silivrispor ile karşılaştık. İl 11’de devre arasında kadromuza kattığımız 5 oyuncu ile başladık. Silivrispor karşısında puan kaybetmeye tahammülümüz yoktu. Rakibimizin dış sahada başarılı bir grafik vardı. Futbolcularımız sahada 90 dakika üstün bir oyun sergiledi. Rakibe fazla pozisyon vermeden yakaladığımız net gollük pozisyonları gole çeviremedik. 90 dakika sonunda aldığımız 3 puandan dolayı ve futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

HEDEF PLAY-OFF

Silivrispor maçının artık geride kaldığını belirten As Başkan Tekin İnci, “Play-Off hattında olan takımlarla aramızda sadece 3 puan var. Biz takım olarak play-off’a kalacağımıza inanıyoruz. Önümüzde çok önemli Gebzespor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız Gebzespor maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Mutlu sona hep birlikte ulaşacağız” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete