TÜRKİYE VE DÜNYADAN

İnci Taneleri Dizisinin Son Bölümünde Şaşırtıcı Gelişme!

Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisinin son bölümünde yaşanan olayı keşfedin!

İnci Taneleri Dizisinin Son Bölümünde Şaşırtıcı Gelişme!
18-03-2024 12:40
Google News

İnci Taneleri dizisinde Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği ‘Azem Yücedağ’ karakterinin başına akıllara durgunluk veren bir olay geldi. Evladı Nehir’le seneler sonra kavuştuğu sahne izleyici kitlesi tarafından gerçek zannedilse de aslında bambaşka bir durum olduğu gözler önüne serildi. Azem’in gördüklerinin sadece bir rüyadan ibaret olduğunun gösterilmesi seyircilerin hayrete düşmesine neden oldu.

Kuruluş Osman'da içleri paramparça eden ayrılık! Vedası herkesi en derinden yaraladı İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan’ın Oynadığı Azem Karakteri Hakkında Bilgiler! Dizinin hem senaristi hem başroldeki ismi Yılmaz Erdoğan’ın rol aldığı Azem ya da diğer adıyla Adem Yücedağ, edebiyat öğretmenidir. Uzun yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini bulma mücadelesi ekrana taşınıyor.

İnci Taneleri Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Şenol Sönmez’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu kaleme aldığı ve yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği İnci Taneleri BKM imzalı İnci Taneleri 9. bölümüyle 21 Mart tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayınlanacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete