GÜNDEM

İNDİGO’DA YAZ SEZONU BAŞLADI

Batman Park AVM karşısı Babil Plaza arkasında Batmanlılara hizmet veren İndigo Giyim Mağazası, yaz sezonuna özel kreasyonlar ile dikkatleri üzerine çekti.

İNDİGO’DA YAZ SEZONU BAŞLADI
06-05-2016 19:48
Google News

Erkek pantolon, gömlek, tişört, ayakkabı ve kemer çeşitleri ile hizmet veren İndigo, uygun indirim ve kampanyalarla da yüzleri güldürüyor. Batmanlı erkekleri İndigo’ya beklediklerini söyleyen Mağaza Müdürü Erdal Gerkin “12 yıldır bu sektörde hizmet vermekteyim. Mağazamızda bulunan tüm ürünleri yeniledik. Yaz sezonu ürünlerini getirdik. Mağazamızda pantolon, gömlek, ceket, kazak, tişört, takım elbise ve birçok ürünü bulabilirsiniz. 7’den 70’e herkes tarafından beğenilen ürünlerimiz, müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur” dedi.

İNDİRİMLERİMİZ VAR

İndigo Giyim Mağazasında yaza özel indirimler uyguladıklarını açıklayan Gerkin “Müşterilerimiz giyim konusunda ve mağazamızda bulunan ürünler konusunda bilgi almak istedikleri takdirde bize telefonla ulaşabilirler. Bilgi almak için 0544 569 57 07 no’lu hattan bize ulaşabilirler. Müşteri memnuniyeti önceliğimizdir” ifadelerini kullandı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete