GÜNDEM

İNDİLA HOME, YENİ YERİNDE HİZMETTE

İndila Home Mağazası, yeni yerinde hizmete açıldı.

İNDİLA HOME, YENİ YERİNDE HİZMETTE
23-05-2016 20:06
Google News

TP Bulvarı Batman Üniversitesi Merkez Kampusü yanındaki yeni mağazasıyla faaliyete giren İndila Home, müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

YENİ YERİNDE HİZMET

Birbirinden modern ve şık mobilya ürünleri ile uzun yıllardır Batmanlılara hizmet veren İndila, 2 bin 400 metrekare alandan oluşan yeni mağazasında hizmetin çıtasını yükseltmeyi amaçlıyor. Müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için yeni yere taşındıklarını belirten İşletme Sahibi Hamza Çimen “Daha önce Gültepe Mahallesindeydik. Oradaki mağazamız Batman halkına yetersiz kaldığı için yeni yerimize taşındık. Yeni mağazamız 2400 metrekaredir. Bol ürün çeşidini burada bulabilirsiniz” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

Bol ürün çeşidini bir arada bulunduran yeni mağaza, açılışa özel kampanyalar sunuyor. Açılış etkinliğinde kampanya ve indirimlere ilişkin bilgi veren Çimen “Bol ürün çeşidini bir arada bulundurmak ve müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için yeni mağazamıza taşındık. Müşterilerimiz için açılışa özel kampanyalar düzenledik. Detaylı bilgi almak isteyen müşterilerimiz 0488 218 05 57 numaralı hattan bizlere ulaşabilirler” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?