GÜNDEM

İNTERNET KESİNTİSİ MAĞDUR ETTİ!

Batman’da henüz bilinmeyen bir nedenle internet erişiminde uzun süreli kesinti yaşandı. Gün boyu devam eden internet kesintisi nedeniyle işyerleri ve çalışma bürolarında işler, durma noktasına geldi.

İNTERNET KESİNTİSİ MAĞDUR ETTİ!
27-10-2016 03:22
Google News

KESİNTİNİN NEDENİ AÇIKLANMADI
Önceki gün Batman il genelinde internet erişiminde kesinti meydana geldi. Uzun süre cep telefonlarına mobil internet ya da bilgisayarlarına wi-fi bağlantısı alamayan kullanıcılar, kesintinin nedenini soruşturdu. Yetkililerden kesintiye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlarının gözaltına alınması sonrası sosyal medyada yapılan “toplanma” çağrılarının, internet kesintisine etkisi olabileceği belirtildi.
Kurum binalarında internet erişiminde aksamanın yaşanmaması da kesintinin bilinçli olarak meydana getirildiği ihtimalini güçlendirdi.
KURUMLAR HİZMET VERDİ AMA…
Batman’da, işyerleri ve evler internetsiz kalırken, kurum binaları ise yaşanan kesintiden etkilenmedi. Kurum binalarında hizmet verilmeye devam ederken, çalışma ofisleri ve işyerlerinde ise işler, durma noktasına geldi. Meydan Mahallesi’nde bulunan Yetkili Fatura Ödeme ve Sigorta İşlemleri Merkezi’nde internet kesintisi nedeniyle hizmet veremediğini söyleyen İşletmeci Zeki Özperk “Sabah işyerimi açtım ama internet bağlantısının olmadığını fark ettim. Belki gelir diye bekledim ama kesinti, gün boyu sürdü. Yaklaşık 20 müşteriyi geri çevirmek zorunda kaldık. Yan tarafımdaki mağazada, internet kesintisi nedeniyle pos cihazı kullanılamadığı için ödeme alamayan esnaf arkadaşlarım da mağduriyet yaşadı” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete