YAŞAM

İnternet Medyası Batman’da buluşuyor

Türkiye’deki internet gazetecilerini tek çatı altında toplayan ilk dernek olan Türkiye İnternet Gazeteciler Derneği (TİGAD), 81 ilden internet medyasını Batman’da buluşturuyor.

İnternet Medyası Batman’da buluşuyor
14-05-2024 13:10
14-05-2024 13:14
BATMAN
Google News

BÜYÜK BULUŞMAYA, BATMAN VALİSİ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Batman Valiliği ve TİGAD genel merkezi tarafından düzenlenecek olan Yeni Nesil Gazetecilik Konferansında dijital gazetecilik konuları masaya yatırılacak.

TÜRKİYE MEDYASININ TANINMIŞ İSİMLERİ BATMAN’A GELİYOR

Yeni Nesil Gazetecilik Konferansına haberler. com ve sondakika. com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel, Kanal 7 Haber Sunucusu Meryem Nas Mercan, İHA İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Ülke Tv Haber Sunucusu Gözde Özyürek, Akit Tv Haber Müdürü Uğurcan Gökçe ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğr. Üyesi Dr. Aslı Köseoğlu, konuşmacı olarak katılacak. 24 Mayıs cuma günü saat 11.00’de Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Binasında gerçekleşecek olan Yeni Nesil Gazetecilik Konferansının moderatörlüğünü ise haberler. com ve sondakika. com haber sitelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Teymur yapacak.

İNTERNET MEDYASININ KALBİ BATMAN’DA ATACAK

Etkinliğe ilişkin bilgi veren TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel “TBMM’de kabul edilen dijital medya yasasında dezenformasyona geçit verilmemesi ve meslektaşlarımızın haklarının korunması için çalışıyoruz. Bu maksatla ilkini Nevşehir’de, ikincisini Kayseri’de, üçüncüsünü Aksaray’da düzenlediğimiz toplantımızın 4.’sünü Batman’da gerçekleştireceğiz. Batman Valisi Ekrem Canalp’ın ev sahipliğinde 24 Mayıs’ta başlayacak olan 2 günlük etkinlikte dijital medya ile genel medyanın ileri gelenleri tarafından yeni nesil gazetecilik hakkında katılımcılara bilgiler verilecek. Toplantıya katılacak olan meslektaşlarımız, Batman’ı tanıma ve gezme fırsatı da bulacak. Etkinliğin şimdiden Batman’a ve Türkiye medyasına hayırlı olmasını dilerim” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Haziran 2024 e-gazete