KOZLUK

İPEKYOLU’NU TRAFİĞE KAPATTILAR

Kozluk’ta 10 gün önce kaybolan 23 yaşındaki Erkan Erkun’un acılı ailesi, oğullarının bulunmamasına tepki göstermek amacıyla İpekyolu Caddesi’ni 3 saat süreyle trafiğe kapattı.

İPEKYOLU’NU TRAFİĞE KAPATTILAR
03-05-2015 22:38
Google News

Kozluk’ta ikamet eden 23 yaşındaki Erkun, işyerinden çıktıktan sonra arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. Aracıyla yola çıkan Erkun'dan bir daha haber alınamazken, aracı ilçeye 3 kilometre uzaklıkta bir tarlada terk edilmiş şekilde bulundu. Üzerinde Erkan Erkun’un fotoğrafının bulunduğu pankartlarla Van-Kozluk yolunu birbirine bağlayan İpekyolu’nu trafiğe kapatan Erkun ailesi, yetkililere seslenerek evlatlarının bulunmasını istedi. Eylem sırasında İpekyolu’nda uzun araç kuyrukları oluştu.

KEPENKLER DE KAPALIYDI

Erkun ailesine destek vermek amacıyla ilçe esnafı da kepenklerini kapatarak Erkan Erkun’un bulunmasını istedi. İlçede bulunan işyerleri gün boyu kepenk açmadı. Eylemde konuşan baba Servet Erkun “Oğlumuz 10 gündür kayıp. Tüm eylem ve etkinliklerimize rağmen yetkililer sesimizi duymuyor. Oğlumuzun bulunmasını istiyoruz. Oğlumuz bulunana kadar eylemlerimiz devam edecek” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete