iPhone'ları çökerten gizemli mesaj!

Apple'ın iPhone'larını çökerten ilginç bir açık gün yüzüne çıktı. Bu siyah noktaya tıklarsanız eğer telefonunuz çökebilir...

iPhone'ları çökerten gizemli mesaj!
11-05-2018 02:22
Google News

Apple'ın iPhone'larını çökerten ilginç bir açık gün yüzüne çıktı. Bu siyah noktaya tıklarsanız eğer telefonunuz çökebilir...
SİYAH NOKTAYA DİKKAT!

En azından bir süre için! Siyah emoji hatası olarak da dillendirilen bu sorun Whatsapp'ın da çökmesine neden oluyor. Bu siyah emojiye dokunduğunuzda telefon kimi zaman çökerken, kimi zaman da hayli yavaş çalışmaya başlıyor.

İŞTE ÇÖZÜMÜ

Bu tip bir şey başınıza geldiğinde kurtuluş yolu da yok değil. Öncelikle Mesaj uygulamasını kapamaya zorlayın; ardından 3D Touch'ı kullanarak Mesaj ikonuna tıklayıp yeni mesaj açmaya çalışın. Sorun böylece giderilmiş oluyor.Apple sorunu düzeltecek herhangi bir güncelleme yayınlamadığından; başınıza gelmesi halinde mutlaka bu çözüm yolunu kullanın.
iPhone'larda ortaya çıkan bir hata, kullanıcıların sadece bir SMS'le telefonlarını kullanılamaz hale getirmesine yol açıyor.
Hata emoji'ler ve belli kodların bir araya gelmesiyle oluşuyor.
İngilizce olarak ortaya çıkan bu mesaj, alıntı bölümü içerisinde (<…>) “Çok ilginç” ve “O kadar komik ki ağlıyorum” emoji'lerini içeriyor.
Şu an için yapabileceğiniz tek şey gelen mesajı açmadan silmek olarak gözüküyor. Zira hem WhatsApp hem de Apple'In bu hatanın çözümü ile ne zaman ilgileneceği ise şimdilik bilinmiyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete