GÜNDEM

İş arayanların dikkatine

İŞKUR Sanal İstihdam Fuarı, işverenlerle iş arayanları buluşturacak. Online olarak işverenlerin, iş arayanların ve öğrencilerin buluşması amacıyla organize edilen fuar, 1-2 Haziran’da https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr/login adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

İş arayanların dikkatine
02-06-2023 16:00
02-06-2023 13:09
Google News

FUARA, HERKES KATILABİLECEK

Fuara, herkes katılım sağlayabilecek. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İstihdam fuarına 13’ü Batman’dan olmak üzere 10 ilden toplam 80 firma katılım sağlayacak. İş arayan ve işverenlere zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan Sanal İstihdam Fuarı'na iş arayan vatandaşlar, İŞKUR'un resmi web sitesindeki sanal istihdam sayfasından firmalar hakkında bilgi alabilecek ve firma yetkilileri ile görüşebilecek.

FUAR 2 GÜN SÜRECEK

Ücretsiz fuarın 2 gün süreğini belirten Batman İŞKUR İl Müdürü Hasan Küsin “İŞKUR olarak istihdam hizmetlerini çeşitlendirmek ve işe yerleştirmede aktif rol oynamak amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İstihdam Fuarına 13 firmamız ile katılım sağlıyoruz. 10 İl Müdürlüğünün katılımı ile toplam 80 firma fuarda stant açmıştır. İş arayanlarımız ve iş hayatına başlamayı planlayan öğrencilerimiz Sanal İstihdam Fuarımıza katılım sağlayarak hem firmaları tanıma hem online görüşme yapabilmenin yanında ayrıca CV’lerinide ilgili firmaya takdim edebilirler. Bu kapsamda hem işverenlerimize hem iş arayanlarımıza sunduğumuz tüm hizmetlerimiz ücretsizdir” dedi. (İŞKUR Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete