GÜNDEM

İŞ İNSANI ÖZGÜL, ZİYARET TURLARINDA

Batmanlı İş İnsanı Esat Özgül, Vali Hulusi Şahin’i ziyaret etti, yeni yatırım projeleri hakkında bilgi verdi.

İŞ İNSANI ÖZGÜL, ZİYARET TURLARINDA
04-06-2021 10:20
BATMAN
Google News

 

Yaptığı yatırımlar ve yürüttüğü çalışmalar hakkında Özgül’den bilgi alan Vali Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisine teşekkür etti.  İş İnsanı Özgül,  Batman’da yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü Vali Şahin’i takdirle izlediklerini belirtirken “Gayemiz, insanlarımıza daha iyi hizmet vermek adına neler yapabilirizlerin üzerinde durmamızdır. Pandemi sürecinden sonra yeni istihdam alanlarımızı açacağız” dedi.

İŞKUR MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Özgül, İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz’i de ziyaret ederek, kentteki istihdam çalışmalarına katkı sunmak istediğini söyledi. Müdür Eviz “Kurum olarak ilimize yeni istihdam alanı açmak isteyen tüm girişimci ve yatırımcılarımızın hizmetindeyiz. İlimizin sevilen iş insanlarından Esat Özgül’le, yatırım projeleri hakkında istişare yaptık. Batman için kim bir taş üzerine bir taş koyuyorsa destekleriz” dedi.

Özgül, hedeflerinin ilimizdeki işsizlik ordusunu azaltıp, yeni yatırımlara imza atmak olduğunu ifade ederken “İŞKUR İl Müdürümüz Batmanlı yatırımcılar için büyük bir şanstır. Hepimiz onun ender yatırım ve proje bilgilerinden istifade etmeliyiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete