EĞİTİM

İŞ KADINI TUNCER’DEN BATMAN’A ANLAMLI DESTEK

İstanbul’da ikamet eden İş Kadını Emine Arık Tuncer, memleketi Batman’da bulunan bir okulun kütüphanesine kitap desteğinde bulundu.

İŞ KADINI TUNCER’DEN BATMAN’A ANLAMLI DESTEK
01-12-2016 23:32
Google News

İstanbul’da ikamet eden ancak memleketi Batman’daki birçok sosyal projeye ön ayak olan İş Kadını Tuncer, bir okulun kitap isteğine kayıtsız kalamadı. Aydınkonak Ortaokulu’nda görevli Türkçe Öğretmeni Kübra Özkan’ın, sosyal medyada “Okumak Özgürlüğe Uçmaktır” sloganı ile başlattığı kampanyaya destekte bulunan Tuncer, bin 500 adet kitabı Batman’a gönderdi. Kitaplar, Aydınkonak Ortaokulu’nun kütüphanesine yerleştirildi.

“BATMAN İÇİN HİÇBİR FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAM”

Dost ve akraba ziyareti için Batman’a gelen Tuncer, Batman Basın İlan Kurumu Müdürü Mehmet Gönenç ile birlikte Aydınkonak Ortaokulu’na ziyarette bulunarak kütüphaneyi gezdi. Batman’ın sorunlarına kayıtsız kalamadığını ve sorunların çözümü için elini taşın altına koymaya devam edeceğini söyleyen Tuncer “Sosyal medyada Kübra Hocamızın kütüphane ve kitap isteği, beni duygulandırdı. Kendisiyle irtibata geçip kitap listesi istedim. Manevi değerlerimizi ön plana çıkaran ve çocuklarımızın gelişimine katkı sunacak kitaplardan oluşan bir listeyi hazırlayarak okulumuza gönderdik. Çocuklarımızın, bu kitaplardan en iyi şekilde faydalanması, temennimizdir” dedi. Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Sevinçer, kitap desteğinden dolayı Tuncer’e teşekkür etti. (Yusuf kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete