GÜNDEM

İŞADAMI AHMET DİNÇ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Batmanlı İşadamı Ahmet Dinç, Afrika Kıtasında bulunan Kamerun’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti, defnedilmek üzere Türkiye’ye getirilen cenazesi, memleketi Batman’da toprağa verildi.

İŞADAMI AHMET DİNÇ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
02-01-2018 23:13
Google News

YOĞUN YAĞIŞA RAĞMEN, CENAZEYE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

İstanbul’a getirildikten sonra uçakla Batman’a sevk edilen cenaze, yüzlerce araç konvoyu ile karşılandı. Dinç’in cenazesi, kurucusu olduğu Özel Batman Yaşam Hastanesi ve Çamlıca Mahallesindeki İrfan Özel Erkek Kur’an Kursuna getirilerek, uğurlama töreni düzenlendi. İl Müftüsü Turgut Erhan’ın kıldırdığı cenaze namazına Vali Ahmet Deniz, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Rektör Prof. Aydın Durmuş, AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, Ankara ve İstanbul’dan bürokratlar, Sağlık Bakanlığı Bürokratları ve vatandaşlar katıldı. Cenazenin İpragaz Mezarlığında defnedilmesi sırasında, 130 medrese öğrencisi tarafından Yasini Şerifler okutuldu. Dinç’in taziyesi erkekler için Salon Diva’da, kadınlar için de Bayındırlık Mahallesindeki Feqiya Tayran Taziye Evinde kabul edilmeye başlandı.

YAŞAM HASTANESİ VE WORLDMAR YASTA

Worldmar AVM, Özel Batman Yaşam Hastanesi ve Başkent Çankaya Yaşam Hastanesinin kurucusu olan Ahmet Dinç için Yaşam Hastanesine büyük bir pankart asıldı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete