SPOR

İŞADAMI GÜNEŞ’TEN 750 BİN TL DESTEK SÖZÜ

İstanbul’da ikamet eden Batmanlı Hayırsever İşadamı Metin Güneş, Petrolspor’a maddi katkıda bulunacak.

İŞADAMI GÜNEŞ’TEN 750 BİN TL DESTEK SÖZÜ
20-06-2018 15:17
Google News

 

Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç ve Dünyaca Ünlü Sanatçı Ahmet Güneştekin ile İstanbul Ahmet Güneştekin Sanat Merkez’inde bir araya gelen Güneş, Petrolspor’un geleceği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Güneş, Petrolspor’a sezon başında 250 Bin TL toplamda ise 750 Bin TL destek sağlayacağı bunun yanında Şampiyonluk pirimi vereceğini vaadinde bulundu.
“PETROLSPOR, BATMAN’IN MARKASIDIR” 
Batman’a duyarlılığı ile tanınan İşadamı Güneş, “Batman’ın markası olan Petrolspor’a maddi destekte bulunacağım. Petolspor ve Batman’ın gençlerine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Bu sezonda yakalanacak başarıda bizim de katkımızın olması bizi mutlu eder. Petrolspor’un, İstanbul ve çevresindeki bütün maçlarına destek vermek için gitmeye çalışacağım. Bu yolda herkes, Batman için elini taşın altına koymalıdır” dedi. 
KONAÇ’TAN TEŞEKKÜR


Petolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç yaptığı açıklamada, “İşadamı Metin Güneş’in maddi ve manevi destek sözü, bizi güçlendirdi. Bu sezon yeni stadımızda mutlu sona ulaşabilmek için var gücümüzle çalışacağız. İşadamı Metin Güneş’e ve Sanatçı Ahmet Güneştekin’e teşekkür ediyorum. Sezon başında 250 Bin TL ve toplamda 750 bin TL ve Şampiyonluk pirimi bizim için çok önemlidir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete