SPOR

İSBUYAPI, FORMA SPONSORU OLDU

Petrolkentspor ile İsbuyapı markası arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. İsbuyapı, 2021–2022 sezonunda Petrolkentspor Futbol Takımı'nın forma sponsoru olarak yer alacak.

İSBUYAPI, FORMA SPONSORU OLDU
30-08-2021 12:35
BATMAN
Google News

İsbuyapı, Petrolkentspor Futbol Takımı ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. 2021-2022 sezonu ile başlayacak iş birliğiyle İsbuyapı, Petrolkentspor Futbol Takımı'nın resmi sponsoru oldu.  Yeni forma takdimi sırasında düzenlenen basın toplantısına katılan İsbuyapı sahibi İhsan Demirbilek ile Petrolkentspor Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Özaydın anlaşmaya dair açıklamalarda bulundu.

 

Yapılan sponsorluk anlaşmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Petrolkentspor Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Özaydın, "Sponsorlarımızı, yönetim sürecimizdeki paydaşlarımız olarak kabul ediyoruz. Batman’da en çok tanınan firmanın bize sponsor olması yüzümüzü güldürdü, umuyorum ki İsbuyapı firmasına da tanıtım anlamında ciddi değer katacaktır. İsbuyapı’yı bu kadar kısa sürede başarılı hale getiren yenilikçi, atılımcı, aydın yönetim kadrosu ve Petrolkentspor yönetimi olarak yeni projeler üretebilmeyi, heyecanla hedeflemekteyiz. İşbirliğimiz umuyorum ki sadece forma ile sınırlı kalmayacak. Katkı ve desteklerinden dolayı İsbuyapı sahibi İhsan Demirbilek’e teşekkür ederim" dedi.

 İsbuyapı sahibi İhsan Demirbilek ise yaptığı açıklamada, “ Batman Amatör Lig’de yer alan ve gençlerin ellerinden tutan aynı zamanda sahip çıkan Petrolkentspor kulübüne forma sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah desteğimiz devam edecek. Gençlerimize sahip çıkmak İçin ne gerekiyorsa üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye çalışırız özellike Madde bağımlısı gençlerimizin ellerinden tutmamız gerekiyor bu bataklıklardan kurtarmamız hem insani hem de vicdani bir görevdir. Spor da toplumları birleştiren ve kucak açan bir dal. Futbola, şu anda forma sponsorluğumuz başladı. İnşallah artarak devam edecektir. Ben bu sezonun, Petrolkentspor ve Batman futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Bu birlikteliğimizin de artarak devam etmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 Petrolkentspor kulübü 2.Başkanı Ahmet Özaydın, İsbuyapı Ltd. Şti. sahibi İhsan Demirbilek’e Sponsorluk anlaşması, katkı ve desteklerinden ötürü forma ve plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete