GÜNDEM

“İşçi alımları şeffaf ve adil…”

Batman Belediyesi, 97 işçi alımı için yürütülen sürecin, şeffaf ve adil bir şekilde yürütüldüğünü, gerekli ilan ve duyuruların zamanında yapıldığını açıkladı.

 “İşçi alımları şeffaf ve adil…”
20-09-2022 17:17
20-09-2022 17:23
BATMAN
Google News

KURA ÇEKİMLERİ CANLI YAYINLANIYOR

Uygulamalı mülakat sınavlarının tamamı alanında uzman komisyonlar gözetiminde yürütüldüğünü açıklayan Batman Belediyesi “Kura çekimleri noter huzurunda, basına, kamuoyuna ve adaylara açık bir şekilde yapılmaktadır. Tüm bu işlemler kayıt altına alınmakta ve çekilen tüm kuralar Batman Belediyesi YouTube hesabından canlı olarak yayınlanmaktadır. İşçilerin tamamı aşağıdaki aşamaların ardından Kura ile belirlenecek ve istihdam edilecektir. İşe yeni alınacak personel, hizmet kalitemizi ve etkinliğimizi artıracak, gücümüze güç katacaktır” dedi.

PARK VE BAHÇELERDE ÇALIŞTIRILACAK 40 İŞÇİ İÇİN:

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 40 beden işçisi alımı sürecinde müracaatların kabulü ve evrak kontrolleri, kabul edilen müracaatlardan 5223 adayın, ön kura ile uygulamalı mülakat sınavına katılacak kişi sayısı olan 400’e düşürülmesi, uygulamalı mülakat sınavına girmeye hak kazanan ve ön kurada ismi çıkan 400 adayın, alanında uzman komisyon tarafından uygulamalı mülakat sınavına alınması, ön kura ile belirlenen 400 adaydan uygulamalı mülakat sınavını geçenlerin tamamı içerisinden, nihai kura ile işe alınacak 40 kişinin belirlenmesi işlemleri yapılacak.

41 OTOBÜS ŞOFÖRÜ İÇİN:

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 41 otobüs şoförünün alım sürecinde ise müracaatların kabulü ve evrak kontrolleri, kabul edilen müracaatlardan 424 adayın tamamının, alanında uzman ekipler nezaretinde otobüs test sürüşleri ile uygulamalı mülakata alınması, otobüs test sürüşleri ile uygulamalı mülakatı geçen adayların tamamının kuraya katılımıyla işe alınacak 41 kişinin belirlenmesi işlemleri yapılacak.

2 ELEKTRİK USTASI ALIMI İÇİN:

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 2 elektrik ustası alım sürecinde müracaatların kabulü ve evrak kontrolleri, müracaatı kabul edilen 157 adayın, alanında uzman ekiplerce uygulamalı mülakat sınavına alınması, uygulamalı mülakat sınavında başarılı olan adayların tamamının içerisinden kura ile işe alınacak 2 kişinin belirlenmesi işlemleri yapılacak.

KAYNAK USTASI ALIMI İÇİN:

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 3 kaynak ustası alım sürecinde müracaatların kabulü ve evrak kontrolleri, müracaatı kabul edilen 37 adayın, alanında uzman ekiplerce uygulamalı mülakat sınavına alınması, uygulamalı mülakat sınavında başarılı olan adayların tamamının içerisinden kura ile işe alınacak 3 kişinin belirlenmesi işlemleri yapılacak.

TESİSAT USTASI ALIMI İÇİN:

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 3 sıhhi tesisat ustası alım sürecinde müracaatların kabulü ve evrak kontrolleri, müracaatı kabul edilen 40 adayın, alanında uzman ekiplerce uygulamalı mülakat sınavına alınması, uygulamalı mülakat sınavında başarılı olan adayların tamamının içerisinden kura ile işe alınacak 3 kişinin belirlenmesi işlemleri yapılacak.

BOYA USTASI ALIMI İÇİN:

Ulaşım Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 3 boya ustası alım sürecinde müracaatların kabulü ve evrak kontrolleri, müracaatı kabul edilen 50 adayın, alanında uzman ekiplerce uygulamalı mülakat sınavına alınması, uygulamalı mülakat sınavında başarılı olan adayların tamamının içerisinden kura ile işe alınacak 3 kişinin belirlenmesi işlemleri yapılacak.

MAKİNE OPERATÖRÜ ALIMI İÇİN:

Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 5 iş makinesi operatörü alım sürecinde müracaatların kabulü ve evrak kontrolleri, müracaatı kabul edilen 88 adayın, alanında uzman ekiplerce uygulamalı mülakat sınavına alınması, uygulamalı mülakat sınavında başarılı olan adayların tamamının içerisinden kura ile işe alınacak 5 kişinin belirlenmesi işlemleri yapılacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete