GÜNDEM

İŞÇİ ALIMLARINDA “KURA YÖNTEMİ” TAKDİR GÖRDÜ

Güvenlik soruşturması sonrası, kura yolu 40 şoför alımı gerçekleştiren Batman Belediyesi, kura yönteminin halkta olumlu karşılık beklediğine inanarak güvenlik personeli alımında da aynı yöntemi uygulayacak.

İŞÇİ ALIMLARINDA “KURA YÖNTEMİ” TAKDİR GÖRDÜ
24-04-2017 19:55
Google News

ŞOFÖR ADAYLARI KURA İLE BELİRLENMİŞTİ

Batman Belediyesi, yeni alınan belediye halk otobüslerinde görevlendirilmek üzere 40 şoför istihdam etti. 40 kişilik şoför kadrosuna, 108 başvuru yapılmış, adaylar ön elemeden geçirildikten sonra 82 adaydan 40’ının belirlenmesi için noter huzurunda çekiliş gerçekleştirilmişti. 40 asil, 20 yedek şoför adayı için noter huzurunda yapılan çekiliş yöntemi, kamuoyunda takdir gördü. İşçi alımlarına şaibe karışmaması ve torpil iddialarının ortaya atılmaması için gerçekleştirilen kura yöntemi, belediyenin güvelik personeli alımında da uygulanacak. 

BELEDİYE, GÜVENLİKÇİ ALACAK

Alınan bilgiye göre Batman Belediyesi, önümüzdeki günlerde güvenlik personeli alımına gidecek. Şoförlük alımında olduğu gibi, güvenlikçi alımında da önce resmi gazeteler yolu ile ihalenin duyurusu yapıldı. Kriterleri taşıyan adaylar, güvenlik soruşturmasından geçirildikten sonra, noter huzurunda çekilişe katılacak. Çekilişte adı çıkan adaylar, belediye bünyesinde güvenlik personeli olarak işe yerleştirilecek. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete