GÜNDEM

İŞÇİ OLARAK BAŞLADI, PATRON OLDU

Yıllarca tekstil atölyelerinde işçi olarak çalıştıktan sonra, Batman Merkeze bağlı Yaylıca Köyü’nde tekstil atölyesi kuran girişimci Veysi Demirhan, en büyük hayalini gerçekleştirdi.

İŞÇİ OLARAK BAŞLADI, PATRON OLDU
01-11-2016 22:43
Google News

Doğup büyüdüğü köyde kendi işini kuran girişimci Demirhan, tekstil atölyesinde 35 işçiye istihdam sağlıyor. Köyden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan tekstil atölyesinde tamamı köyde ikamet eden işçiler çalışıyor. Birçok girişimci şehir merkezlerinde atölye kurarken Vehsi Demirhan, kendi köyünde bir ilki gerçekleştirerek, tekstil atölyesini kurdu. Demirhan, 400 metrekare kapalı alanda kurduğu atölyesini büyütüp, burada daha fazla işçi istihdam etmeyi hedefliyor. Tekstil atölyesinde Türkiye’nin tanınmış önemli firmalarına ait ürünlerin işleri yapılıyor.

“EN BÜYÜK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Veysi Demirhan, yaklaşık 2 ay önce tekstil atölyesini kurduğunu ifade ederek, amacının işlerini büyütmek olduğunu kaydetti. Uzun yıllar başka şehirlerdeki tekstil atölyelerinde işçi olarak çalıştığını anlatan Demirhan, “Bu sektöre girdiğim günden bu güne kadar hep şuanı hayal etmiştim. Kendi köyümde bu işi yapmak istiyordum. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Köyümde tekstil atölyesi kurdum ve tamamı köylüm olan kişileri çalıştırıyorum. Amacım burada fabrika kurup üretim yapmak. Bunu yapmak için çok yoğun bir şekilde çalışacağım.”diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete