GÜNDEM

İŞÇİ SENDİKALARI BATMAN’A ÇIKARMA YAPTI

İşçi sendikalarından oluşan heyet, kayyum uygulamasının hayata geçirildiği Batman Belediyesi’nde yeni personel alımının yapılacağı iddiaları üzerine Batman’a geldi.

İŞÇİ SENDİKALARI BATMAN’A ÇIKARMA YAPTI
27-09-2016 23:11
Google News

HEYETTE, DİSK, GENEL VE ENERJİ SEN YETKİLİLERİ YER ALDI

Aralarında DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Enerji Sen Genel Başkanı Şirin Gürbüz, DİSK Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Konca, Genel İş Mali İşler Daire Başkanı Çetin Çalışkan, Genel İş Araştırma Daire Başkanı Mahmut Güleryüz, Genel İş Örgütlenme Başkanı Taner Şanlı ve Genel İş TİS Mehmet Salih Doğrul’dan oluşan heyet, Batman’a geldi.

“İŞÇİLERİN EMEĞİ, GÖZ ARDI EDİLMEMELİ”

Genel İş Sendikasına ziyarette bulunan heyet, basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı. DİSK Genel Başkanı Kani Beko, 15 Temmuz darbe girişimine en fazla karşı çıkan sendikalardan biri olduklarını belirterek “15 Temmuz darbe girişimine en fazla karşı çıkan konfederasyon olmamıza rağmen kayyum atanan 28 Belediyede, sendikamıza üye olan kardeşlerimiz ve diğer sendikaların üyesi olan işçi kardeşlerimizin iradesi yok sayılıyor.

Bizler, kayyum meselesini her ne kadar içimize sindirmesek de Batman halkına hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Çalışan arkadaşlarımızın, maaşlarını düzenli alması, ikramiyelerden faydalanması gerekiyor. Batman’a, işçi kardeşlerimizi dinlemeye geldik” dedi. Heyet, kayyum atanan Belediyelerin işçileri ve kentte bulunan siyasi parti temsilcileri ile değerlendirme toplantılarında bir araya gelecek. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete