GÜNDEM

İŞÇİ SENDİKALARI’NDAN ÖNEMLİ TEMASLAR

Bazı incelemelerde bulunmak üzere Batman’ı ziyaret edem işçi sendikalarının genel başkanları, kentte bulunan siyasi parti temsilcileri ve eğitimcilerle bir araya geldi.

İŞÇİ SENDİKALARI’NDAN ÖNEMLİ TEMASLAR
27-09-2016 21:30
Google News

Aralarında DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Enerji Sen Genel Başkanı Şirin Gürbüz, DİSK Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Konca, Genel İş Mali İşler Daire Başkanı Çetin Çalışkan, Genel İş Araştırma Daire Başkanı Mahmut Güleryüz, Genel İş Örgütlenme Başkanı Taner Şanlı ve Genel İş TİS Mehmet Salih Doğrul’dan oluşan heyet, Batman’da bazı temaslarda bulundu.

DBP MERKEZ İLÇE’Yİ ZİYARET ETTİLER

İşçi sendikalarının genel yöneticilerinden oluşan heyet, ilk olarak DBP Batman Merkez İlçe Şubesine ziyarette bulundu. DBP İl Eş Başkanları Abdulbari Karaağaç ve Nurten Üzümcü’nün yanı sıra Merkez İlçe Eş Başkanları ile görüşen heyet, kayyum meselesine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

GREVDE OLAN ÖĞRETMENLERLE BULUŞTULAR

Heyet, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturmalar kapsamında açığa alındıkları gerekçesiyle günlerdir grevde olan Eğitim Sen’li öğretmenlerle de bir araya geldi. Eğitim Sen Batman Şubesine ziyarette bulunan DİSK, Genel İş ve Enerji Sen Genel Başkanları, eğitimcilerin grevine destek verdi.

CHP TEŞKİLATI İLE BULUŞTULAR

Heyet, daha sonra CHP Batman il Başkanlığına ziyarette bulundu. İl Başkanı Adnan Yaşar ve İlçe Merkez Yönetimi ile buluşan heyet, ülke ve kentte yaşanan sorunlarda bütün siyasi partilerin ve STK’ların inisiyatif alması gerektiğine dikkat çekti. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete