GÜNDEM

İŞÇİ SORUNLARI MASAYA YATIRDI

Tüm Enerji Sen Genel Başkanı Cengiz Sevim, Ankara’da Kredi Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er ile görüşerek yaşanılan işçi sıkıntılarını masaya yatırdı.

İŞÇİ SORUNLARI MASAYA YATIRDI
31-10-2019 16:37
Google News

 

Tüm Enerji Sen Genel Başkanı Cengiz Sevim, Kredi Yurtlar Kurumunda yaşanan sorunların tarafına ulaşması ve işçilerin talebiyle, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Kredi Yurtlar Genel Müdürü Recep Ali Er ile görüşen Sevim, işçi sorunlarının köklü çözümü için istişarelerde bulundu.
“KAZANMAK İÇİN, MÜCADELE ŞARTTIR”
İşçi sorunlarının son zamanlarda artmasıyla Sivil Toplum Kuruluşlarının sessiz kalmasına rağmen, kendisinin bu sorunların çözümleri sonuçlana dek mücadelesinin devam edeceğini belirten Sevim, işlerinin zor fakat imkânsız olmadığını vurguladı. Sendika olarak daima işçilerin yanında yer aldıklarını belirten Sevim, “Sabır, boyun eğmek değil, mücadele etmektir. Kazanmak için, mücadele şarttır. Hiç bir zafere çiçekli yollardan gidilmez. Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaparken mücadele yolunda yürümek hak sahibi yapar. Zorluklar ise başarının değerini artıran süslerdir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete